Prin ce momente cumplite trece Liviu Dragnea la închisoare. Irina Tănase, dezvăluiri crunte despre fostul șef PSD

Prin ce momente cumplite trece Liviu Dragnea la închisoare. Irina Tănase, dezvăluiri crunte despre fostul șef PSD
Reacțiile după eliberea lui Liviu Dragnea, făcute de Irina Tanase,

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a vorbit despre starea pe care fostul șef PSD o are după gratii și prin ce este nevoit să treacă. 

Prin ce momente cumplite trece Liviu Dragnea la închisoare

Tânăra a spus că Liviu Dragnea a fost supus abuzurilor și a declarat că are probleme de sănătate netratate. Ea a mai dezvăluit că fostului lider social-democrat îi sunt încălcate drepturile constant.

„N-aș putea să spun că face bine. Nu, nu este bine, este în continuare în închisoare, cu probleme de sănătate netratate. Stă în celulă cu trei domni. Nu au lumină și sunt înconjurați de betoane. Iarna este foarte frig. Condițiile sunt rele și mai rele sunt abuzurile”, a spus Irina Tănase la Antena 3.

Ea a mai spus că lui Liviu Dragnea i-a fost încălcat dreptul la sănătate și că a durat jumătate de an ca să poată face un RMN plătit de el.

„Am avut și un proces și am câștigat în instanță, pentru că dreptul lui la sănătate a fost încălcat. A vrut să facă un RMN din banii lui.

A durat șase luni până să ajungă acolo, deși avea dureri. A fost interesul să se întindă treaba cât mai mult. 23 de ore pe zi a stat în cameră, cu dureri din cauza herniei de disc. Nu a fost vina personalului din penitenciar. A fost o decizie luată de mai sus. Așa era ordinul. De la cine, nu știu”, a mai spus Irina Tănase.

Irina Tănase, despre motivul pentru care Dragnea e închis: „Nu a vrut să dea gazele pe degeaba”

Irina Tănase a făcut acuzații grave, spunând că cineva are un interes în a îi face rău. Tânăra a declarat că abuzurile la care ar fi supus fostul lider PSD sunt la ordinele cuiva.

În plus, iubita lui Liviu Dragnea spune că  totul se întâmplă din cauza unor situații politice, afirmând că el a luat multe decizii care i-a supărat pe cei care aveau interese mai mari.

„Și eu mă întreb cine ce mai are cu Liviu Dragnea. Nu înțeleg nevoia de răzbunare. A fost condamnat, și-a văzut de viața lui, am crezut că se vor închide momentele astea. Avocatului nu i s-a permis să aibă o întâlnire cu el.

A fost un alt abuz. Avea nevoie de îngrijire medicală și nu a putut să beneficieze de așa ceva. Pentru că avusese Covid și nu a putut ajunge la spital. I-au spus să se panseze singur. Dar el suferise o intervenție chirugicală la spate. 

Au fost mai multe situații politice care l-au dus pe Liviu Dragnea aici. Bucureștiul e un oraș mic și lumea vorbește. A contestat multinaționalele, nu a vrut să dea gazele pe degeaba.”, a declarat Irina Tănase.

Liviu Dragnea și Irina Tănase au o relație de aproape șase ani. Între cei doi este o diferență de vârstă de 30 de ani. Tânăra și-a început cariera la o companie care îi aparținea lui Sebastian Ghiță, fost membru PSD.

Apoi, Irina a devenit consilierea lui Andrei Dolineaschi, fost secretar general al partidului. La 21 de ani, ea s-a angajat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI