Gabriela Cristea, cea mai îndrăzneață apariție. A uitat că nu are haine, iar fanii sunt în extaz

Gabriela Cristea, cea mai îndrăzneață apariție. A uitat că nu are haine, iar fanii sunt în extaz
Secretul Gabrielei Cristea! A reușit să slăbească zeci de kilograme: ce a scos din alimentație

Gabriela Cristea devine tot mai îndrăzneață cu postările pe rețeaua de socializare. Dacă zilele trecute ne-a arătat o fotografie dintre așternuturi, acum vedeta TV a postat o fotografie în care apare fără haine.

Gabriela Cristea, apariție îndrăzneață pe Instagram. A uitat că nu are haine

Gabriela Cristea le-a dat bună dimineța fanilor ei de pe Instagram postând o fotografie în care ar putea fi goală. Vedeta s-a fotografiat până la umeri, iar sezația poate fi aceea că este goală. ”Buna dimineata de sambata!”, a fost salutul Gabrielei Cristea pentru fanii de pe Instagram.

După doar două ore de la postare, fotografia care le-a dat idei necurate fanilor, a strâns 1500 de like-uri. De asemenea, fanii virtuali nu s-au abținut și i-au trimis vedetei tot felul de comentarii. Unele bune și frumoase, altele mai puțin.

Gabriela Cristea și familia ei
Gabriela Cristea și familia ei

Mesaje de bine, mai multe ca cele urâte

Urât te ai machiat,dute si te spalã”, i-a transmis irinaioanachindea. Cele mai multe mesaje au fost de bine. Fanii virtuali au salutat-o la rândul ei pe vedetă, iar alții i-au adimirat frumusețea, inerioară și exterioară.

Bună dimineața frumusețe. Bună dimineața suflet frumos. O zi plina de bucurii și împliniri. Buna dimi sa traiesti cu frumoasa ta familie !!!! ce frumoasă esti minunată splendidă tot respectul tine o tot așa pupici”,sunt doar câteva dintre mesajele de bine. 

Gabriela Cristea s-a fotografiat între așternuturi

Zilele trecute, Gabriela Cristea s-a fotografiat între așternuturi și spunea fanilor că este nerăbdătoare a-l vedea între ele pe soțul său, Tavi Colnda.

Joia e ziua mea de relaxare, cand schimb lenjeria de pat si ma relaxez in liniste pentru ca sotul meu are grija de fete aproape toata ziua. Si azi am pregativ o lenjerie de pat nou, frumoasa si foooooarte moale. Am mai profitat si de cateva minute in plus de relaxare pentru ca nu a fost nevoie sa o calc…iar acum ma gandesc complice la intalnirea mea de diseara cu taviclonda in dormitorul matrimonial”, scria Gabriela Cristea pe pagina personală de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI