Gabriela Cristea a făcut anunțul în această dimineață. “Am trăit s-o zic și p’asta!”

Gabriela Cristea a făcut anunțul în această dimineață. “Am trăit s-o zic și p’asta!”
Gabriela Cristea, anunț pentru fani. Unii s-au amuzat teribil. Ce le-a scris vedeta?

Gabriela Cristea i-a surprins pe cei care o urmăresc în mediul online cu un mesaj aparte. Unii l-au considerat amuzant, alții au înțeles-o perfect pentru afirmația făcută. Ce le-a scris cunoscuta prezentatoarea de televiziune fanilor?

Gabriela Cristea, anunț: “Am trăit s-o zic și p’asta!”

Gabriela Cristea a fost extrem de sinceră în ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare. Cunoscuta prezentatoare de televiziune i-a anunțat pe fani că îi este dor să muncească. Unii din internauți au fost de acord cu ea, susținând că le lipsește activitatea, alții s-au amuzat teribil. Mămicile care o urmăresc au înțeles-o la perfecție, pentru vă viața cu doi copii este mai solicitantă decât orice program bine stabilit la muncă, iar job-ul de mamă e incomparabil cu oricare altă meserie. „Mi-e dor sa muncesc. Am trait sa o zic si p’asta!”, a fost mesajul Gabrielei Cristea.

„Pentru ca acasa muncești de 2 ori mai mult? d’aia…”, „Cand te vei intoarce pe tv????”,”Intotdeauna ai fost o femeie frumoasā! Chiar şi acum după ani şi ani,după atatea schimbāri ,lucruri prin care ai trecut,ai rămas la fel de frumoasā!! Mã bucur ca ti s -a împlinit visul de a avea copii,să fii feriicita mereu!! ??”, au fost doar câteva din comentariile celor care o urmăresc pe prezentatoarea de televiziune.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mi-e dor sa muncesc. Am trait sa o zic si p’asta!

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) pe

„Azi te iubesc și mai mult”

„El este omul meu, Făt Frumosul care a venit să mă salveze și a reușit. Azi se împlinesc fix 5 ani de când mergeam în limuzina pe șoseaua Kiseleff, frumos decorată cu steaguri, spre primărie să ne căsătorim. Azi te iubesc și mai mult și aștept cu drag să văd ce ne mai oferă providența. La mulți ani, prințul meu! 5 ani de când în buletin și în suflet sunt dna Clonda”
Gabriela Cristea