Gabriela Cristea bifează o nouă emisiune în TV. Unde o vor putea vedea fanii

Gabriela Cristea bifează o nouă emisiune în TV. Unde o vor putea vedea fanii
Gabriela Cristea bifează o nouă emisiune în TV

Gabriela Cristea mai bifează o emisiune TV, astfel că fanii o vor putea revedea pe sticlă, din fața micilor ecrane. Iată despre ce emisiune este vorba și când va debuta aceasta.

Gabriela Cristea bifează o nouă emisiune în TV

Gabriela Cristea este mămică a două fetițe, dar și o vedetă de succes. Iată că acesta va apărea într-o nouă emisiune de televiziune în această toamnă. Este vorba despre emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”, un show al aflat la cel de-al treilea sezon la Antena Stars, care va fi difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 18:00, din data de 6 septembrie.

Astfel, al treilea sezon al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici” vine în această toamnă cu nume noi. Gabriela Cristea, Simona Hapciuc, fosta concurentă Survivor, şi Deea Maxer sunt cele trei mămici alese pentru acest sezon.

Prin urmare, în emisiune vor apărea Bella Victoria Margot şi Iris Thea, fiicele Gabrielei Cristea, Maysa şi Andreas, copiii Deei Maxer,  şi Dimitrie, fiul Simonei Hapciuc.

Cele trei mămici, entuziasmate de participarea la acest reality-show

Cele trei mămici sunt extrem de entuziasmate de participarea la acest show.

„Mă bucur tare mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici de la Antena Stars! E o propunere frumoasă, care a venit firesc. Îmi doresc ca fetele mele să fie dezinvolte în faţa camerelor de filmat, pentru că poate cine ştie, pe viitor, vor avea o carieră în showbiz. Eu asta îmi doresc, dar am să le respect propriile decizii.

Sunt fericită să împart şi cu alte mămici din experienţa mea de viaţă şi ştiu că vom avea şi momente în care cei mici vor plânge, dar de cele mai multe ori ei zâmbesc. Aşa e şi în viaţă, până la urmă, iar noi vrem să mă prezentăm o parte din bucuria pe care noi o trăim în fiecare zi!”, a declarat Gabriela Cristea.

Și Simona Hapciuc se declară entuziasmată să facă parte din emisiune și speră să îi inspire pe tot mai mulți părinți cu stilul său de parenting.

“Sunt foarte entuziasmată de participarea noastră la show-ul Mamici de pitici cu lipici de la Antena Stars. Îmi doresc să încurajez cât mai multe mămici singure să-şi îmbrăţişeze statutul şi să realizeze cât suntem de puternice. Este o experienţă unică să-ţi pui viaţa pe tava în faţa unei ţări întregi şi încep acest proiect plină de voie bună şi speranţa că vor fi familii care se vor putea inspira din stilul meu de parenting!”, a declarat Simona Hapciuc.

Deea Maxer, mamă cu normă întreagă abia așteaptă să interacționeze cu celelalte mămici din emisiune.

“Sunt mamă cu normă întreagă, iar piticii mei sunt cu lipici, clar! Familia Maxer este genul de familie în care nicio zi nu seamănă cu cealaltă, iar telespectatorii ne vor vedea ca şi până acum, la fel de deschişi, haioşi şi naturali. Sunt încântată de intersectarea cu Simona şi Gabriela în acest proiect TV şi abia aştept să le cunosc în calitate de mămici, în sânul familiei lor.

Sunt nerăbdătoare să parcurg aceasta frumoasă călătorie alături de piticii mei, în noul sezon. Maysa urmează sa împlinească doi ani şi nu este obişnuită cu camerele de luat vederi, iar Andreas are 10 ani şi televiziunea face parte din viaţa lui de când s-a născut!”,a  declarat și Deea Maxer.

Urmăriți Playtech.ro și pe