Deea Maxer, mesaj superb pentru soțul său, Dinu. Ce i-a transmis după 13 ani de căsnicie

Deea Maxer, mesaj superb pentru soțul său, Dinu. Ce i-a transmis după 13 ani de căsnicie
Deea Maxer, mesaj emoționant după 13 ani de mariaj alături de Dinu

Deea Maxer a reușit să-i emoționeze pe toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Celebra artistă a postat un mesaj superb pentru soțul ei. Ce a spus după 13 ani de mariaj alături de Dinu?

Deea Maxer, mesaj emoționant pentru soțul ei. Ce a spus după cei 13 ani de mariaj?

Deea și Dinu Maxer sărbătoresc 13 ani de la căsătorie. Celebra artistă a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare pentru soțul ei. Cei doi formează unul din cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, deși chiar nici părinții lor nu au fost în totalitate de acord la început.

Iată că după 13 ani îi regăsim tot împreună și cu doi copii. Cântăreții se bucură de o carieră ce a trecut și ea testul timpului și fac aproape toate activitățile împreună, reușind în anii aceștia să lege o conexiune extrem de strânsă.

Amintim că cei doi formează un cuplu de mai bine de 15 ani și sunt căsătoriți de 13 ani de când și-au jurat iubire veșnică și au spus DA în fața ofițerului stării civile. Și acum se iubesc extrem de mult, lucru care se vede cu ochiul liber din felul în care se trateză și din mesajele pe care și le transmit.

„Îți multumesc că…”

Deea a ținut să împărtășească și cu internauții o scurtă declarație de dragoste pentru bărbatul care i-a furat inima. Bruneta a subliniat că relația perfectă nu există, dar fidelitatea și compatibilitatea da, amintindu-le tuturor îndrăgostiților să nu caute perfecțiunea.

„Sărbătorim astăzi 13 ani de căsătorie! Îți mulțumesc că mă suporți, iar eu mă felicit că te suport! Căsătoria noastră e ca un carusel de trece prin 4 anotimpuri în 24 de ore. Oameni buni, relația perfectă nu există!

Însă compatibilitatea și iubirea, da!Și fidelitatea există! Dumnezeu ne-a adus împreună iar noi știm să prețuim și să fructificăm asta! Te iubesc.”, a scris Deea Maxer pe Instagram

Cum a fost începutul relației?

Părinții artistei nu au fost inițial de acord din cauza diferenței mari de vârstă dintre cei doi.

„Mama cu tata bănuiau (n.r. – că sunt împreună), pentru că eu eram cu Dinu la mare, el era manager, au venit în vizită. Eu dormeam în cameră cu Dinu, restul fetelor erau în altă cameră…

Am zis: «Păi, fetele astea se duc la gagici, pe mine Dinu mă apără»… Dinu era leşinat când a trebuit să vină la tata să mă ceară. E cu 16 ani mai mare ca mine şi eu avem 16 ani”, a mai povestit soția lui Dinu Maxer, conform yve.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI