Gabriela Cristea a spus adevărul despre mama lui Tavi Clonda: Cum se înţelege, de fapt, cu soacra: “Este exclus să se mute în București” EXCLUSIV

Gabriela Cristea a spus adevărul despre mama lui Tavi Clonda: Cum se înţelege, de fapt, cu soacra: “Este exclus să se mute în București” EXCLUSIV
Gabriela Cristea a spus adevarul despre mama lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea a vorbit deschis despre mama soțului ei, chiar de față cu Tavi Clonda. Partenerul de viață al prezentatoarei TV a ascultat cu atenție vorbele Gabrielei, fără a simți nevoia să vină cu vreo completare. Încă de când s-au cunoscut, Tavi a preferat să nu intervină în relația pe care și-au creat-o cele două doamne importante din viața lui.

Cum se înțelege Gabriela Cristea cu soacra ei

Gabriela Cristea și doamna Clonda au rezonat una cu cealaltă de când s-au cunoscut. Cele două nu se văd foarte des, întrucât mama lui Tavi locuiește la Brașov.

Așa că vizitele pe care și le fac reciproc sunt apreciate, ocazii de care Victoria și Iris profită la maximum, copilele prinzându-se rapid că bunica le face toate poftele.

Fix asta a observat și Gabriela, care intervine ori de câte ori este de față și nu uită niciodată să îi dea indicații prețioase doamnei Clonda.

„Soacră mea e o tipă foarte mișto și extrem de înțelegătoare. Dintre noi două, mai degrabă eu sunt soacra decât ea. Eu sunt mai cârcotașă într-adevăr și mai exigentă în ceea ce  le privește pe fete.

Evident că ea e bunică și atunci e mai tolerantă și eu nu prea înghit gogoșile astea, pentru că după aceea se întorc fetele la noi acasă și eu trebuie să o iau de la capăt.

Și atunci sunt destul de autoritară inclusiv cu soacră-mea și îi spun: nu au voie să facă aia, nu au voie aia, pentru că ea ar fi un pic mai permisivă. Și e normal până la urmă, bunicii de aceea sunt bunici ca să fie mai permisivi”, a declarat, pentru redacția playtech-impact.ro, Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea: „Este exclus să se mute în București”

Gabriela Cristea îi este recunoscătoare mamei lui Tavi pentru ajutorul pe care i-l dă la creșterea nepoatelor. Mai exact, prezentatoarea TV și soțul ei au ales ca două weekenduri pe an să le petreacă singuri, iar fetele rămân la Brașov, în grija bunicii.

Așa se va întâmpla și la finalul acestei luni, când Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor distra în Turcia, într-un city break. În rest, sunt părinți responsabili și se ocupă îndeaproape de creșterea și educarea celor două copile.

Deși le-ar fi fost mult mai ușor să o aibă pe doamna Clonda în preajmă, acest lucru este imposibil.

„Este exclus să se mute la București. Nu vrea și o înțeleg până la urmă. Trăiește în casa părinților ei și și-a dorit asta multă vreme. E fericită acolo unde este”, a precizat, pentru redacția playtech-impact.ro, Gabriela Cristea.

Tavi Clonda: „Fetele sunt încă mici și au nevoie de mine acasă”

Tavi Clonda a ales să fie tată cu normă întreagă, chiar dacă acest lucru a presupus să aibă o activitate muzicală mai redusă. Este împăcat cu situația și fericit că poate să își petreacă mai mult timp alături de Victoria și de Iris.

„Am avut oferte și pe litoral, un contract a picat, iar pe celălalte le-am mai refuzat. Sunt într-o perioadă în care nu mă aglomerez foarte tare. Trebuie să îmi pun lucrurile la punct cu melodii, cu noi piese. Dar deocamdată sunt topit după ele (n.r fete).

Pe primul plan este familia. Ușor, ușor o să-mi revin, o să produc piese noi și lucrurile vor decurge normal, dar fetele sunt încă mici și au nevoie de mine acasă. Am și cântări, dar nu m-am aglomerat”, ne-a spus soțul Gabrielei Cristea.