26 iul. 2021 | 17:52

Gabriel Cotabiță, apariție șocantă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce dezvăluire a făcut la PRO TV despre femeia cu care și-a petrecut o vară întreagă

Monden
Gabriel Cotabiță, apariție șocantă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce dezvăluire a făcut la PRO TV despre femeia cu care și-a petrecut o vară întreagă
Gabriel Cotabita, aparitie socanta in emisiunea lui Catalin Maruta

Face el ce face și ajunge, din nou, în centrul atenției. Gabriel Cotabiță a confirmat faptul că a petrecut vara trecută alături de una dintre cele mai frumoase și celebre blondine din România. Fosta concurentă de la Survivor România a fost cea care l-a dat de gol pe cântăreț.

Cum și-au petrecut Gabriel Cotabiță și Grațiela Duban vara împreună

Gabriel Cotabiță și-a făcut o intrare spectaculoasă în cadrul emisiunii La Măruță, de la PRO TV, în ediția de luni, 26 iulie. Celebrul artist de muzică ușoară a admirat prezența în platou a frumoasei Grațiela Duban.

Soția actorului Andrei Duban a fost invitata de seamă a lui Cătălin Măruță, iar cei doi au rememorat o întâmplare de vara trecută, ai căror protagoniști au fost chiar blondina și finul Deliei.

Fosta concurentă de la Survivor România a povestit cum și-a petrecut vara anului 2020 alături de Gabriel Cotabiță, declarație care ar face invidioase multe femei din România. Binențeles, Grațiela Duban și faimosul cântăreț au specificat că s-au întâlnit pe litoral, acolo unde solistul susținea un concert pe plajă, în stațiunea Olimp.

Grațiela Duban: Vreau să vă spun că mi-am petrecut vara trecută alături de Gabi (n.r. – Cotabiță)!

Cătălin Măruță: Opaaa! Cum așa?!

Gabriel Cotabiță: Da, dar nu împreună, ci chiar alături!

Grațiela Duban: Și sunt o mare fană a melodiilor lui Gabi Cotabiță. Da, el cânta pe o scenă, în stațiunea Olimp.

Andrei Duban, despre gesturile tandre dintre soția ei Grațiela și colegii de la Survivor România sezonul 1

Andrei și Grațiela Duban formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbizul românesc. Deși au circulat zvonuri conform cărora cei doi ar fi avut probleme în căsnicie, din cauza apropierii blondinei de colegii ei de la Survivor România sezonul 1, actorul i-a luat apărarea partenerei sale:

„Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este.

Dacă juca un rol, v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…)

Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”, spunea Andrei Duban când soția lui era la Survivor.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro