Gabriel Cotabiță, declarații inedite despre vaccinare. Ce mesaj le-a transmis românilor, Florin Ristei l-a aprobat pe loc

Gabriel Cotabiță, declarații inedite despre vaccinare. Ce mesaj le-a transmis românilor, Florin Ristei l-a aprobat pe loc
Gabriel Cotabita, declaratii inedite despre vaccinare

Gabriel Cotabiță arată mai bine ca niciodată. După ce a trecut cu bine peste perioada în care a fost infectat cu virusul COVID-19, reputatul artist s-a vaccinat împotriva coronaviruslui. Ce mesaj le-a transmis românilor, în pragul sărbătorilor pascale. Florin Ristei l-a aprobat pe loc. 

Gabriel Cotabiță, declarații inedite despre vaccinare

Surpriză uriașă în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Florin Ristei a avut parte de cel mai frumos cadou muzical din ultima perioadă. Gabriel Cotabiță a venit să ne (în)cânte, în Joia Mare dinaintea Paștelui.

Celebrul artist i-a mărturisit juratului de la X Factor România cum a trecut peste perioada în care a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19. De asemenea, Cotabiță a declarat că s-a vaccinat și el împotriva coronavirusului și sfătuiește toți românii să-i urmeze exemplul. Florin Ristei l-a aprobat pe loc.

„Eu când am auzit că lumea încă nu e convinsă (n.r. – să facă vaccinul anti-COVID)… nu pot să cred așa ceva! Cum să nu te vaccinezi? Păi țin minte că atunci, la început, italienii urlau și toată lumea aștepta cu disperare acest vaccin și acum …?

Am trecut și eu pe acolo (n.r. – a avut COVID-19), m-am și vaccinat. Am trecut cu bine și mi s-a îmbunătățit și vederea după vaccin. De Paște mă întâlnesc cu prietenii mei și cu fetele mele.

Am descoperit încă o dată ca am foarte mulți prieteni, ceea ce mă bucură. O să vezi și tu când o să ajungi la vârsta mea și o să te uiți în spate. Contează să ai pe cine să contezi, că familia e sigur alături de tine, dar să știi că ai mâna aia de oameni cu tine…”, a declarat nostalgic Gabi Cotabiță la Neatza cu Răzvan și Dani.

Gabi Cotabiță și Florin Ristei scot o piesă împreună?

Finul Deliei are planuri muzicale mari pentru viitorul apropiat. Gabriel Cotabiță și-a exprimat admirația pentru talentul lui Florin Ristei, alături de care vrea să scoată o piesă în următoarea perioadă.

Florin Ristei: Gabi Cotabiță îmi spune mereu: „când ne vedem băi? Facem, mă, piesa aia împreună?” Și eu îi spun mereu că da.

Gabi Cotabiță: Sunt convins că nici numărul meu de telefon nu-l ai. Sună-mă, deranjează-mă la orice oră. Știi cum e, noi artiștii suntem disponibili la orice oră.

Eu pe băiatul ăsta (n.r. – arată spre Ristei) nu-l cunosc foarte bine, dar ce vă pot spune este că a facut un gest extraordinar: a cântat una dintre piesele mele la un concert. M-am bucurat foarte mult, te am pe DVD. Nu mă așteptam să vii. A fost un spectacol special.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI