Gabi Bădălău s-a schimbat radical. Cum încearcă să o înduplece pe Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău s-a schimbat radical. Cum încearcă să o înduplece pe Claudia Pătrășcanu
Gabi Bădălău, schimbare radicală de atitudine

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț, Gabi Bădălău pare să nu se mai termine. Ce ofertă i-a făcut afaceristul și ce crede artista despre propunerea fostului ei soț?

Ce ofertă i-a propus Gabi Bădălău fostei soții?

Disputele dintre Claudia Pătrăscanu și Gabi Bădălău nu se mai termină. Scandalul dintre cei doi se duce de ceva vreme, iar la el asista toată țară. Cei doi fosți soți își dispută problemele în presă și își aruncă vorbe greu de suportat, unul celuilalt.

După multe intervenții televizate si declarații prin presă, „filmul” celor doi nu se termină aici. Recent, artista a primit o ofertă de la afacerist, dar care, nu pare să o înduplece pe frumoasa cântăreață.

Luna aceasta cei doi părinți au sărbătorit ziua unuia dintre fiii lor. Pentru o zi, de dragul micuțului, se pare că cei doi foști parteneri au îngropat securea scandalului, însă doar atât a durat pacea dintre ei. Ulterior, divergențele dintre ei s-au reaprins.

Miercuri de dimineața, artista a depus plângere la Judecătoria Constanța împotriva fostului partener de viață, după ce acesta i-a adus acuzații extrem de grave. Pe de altă parte, Gabi Bădălău a spus că i-a făcut o ofertă fostei sale soții. Aceasta consta în achiziționarea unei locuințe în zona de Nord a Capitalei, o mașină și plata taxelor școlare ale celor mici, la una dintre cele mai bune școli private.

Pe de cealaltă parte, Claudia este de părere că fostul ei soț intenționează doar să inducă în eroare, aceasta fiind, după părerea ei doar o strategie de-a bărbatului, în care ea nu mai are încredere.

„Eu nu mai cred absolut nimic din ce spune Gabi. Nu este primul mesaj, sunt multe convorbi între avocați, promisiuni multe. Se răzgândea cu o zi înainte sau chiar cu o oră. Eu nu mai cred absolut nimic, a trecut deja atâta timp, noi ne-am prezentat în urmă cu 2 ani la mediere, nu s-a ținut cont de acest lucru. Am ajuns să mă gândesc doar la liniște și atât.

Nu știu dacă Gabi v-a dat răspunsul meu la acest mesaj. Am să las în continuare autoritățile să se ocupe de acest lucru. Probabil copiii când vor crește… sunt liberi să decidă. Că vor vrea să se mute la Bolintin, că vor vrea să rămâne lângă mine la Constanța, eu îi susțin necondiționat. Dacă va face acest lucru, va face când copiii vor avea 18 ani. Pe mine nu mă poate obliga Gabi Bădălău să mă mut în casă nouă. Este suficient că în 2019 ne-a dat afară din casă”, a declarat Claudia Pătrășcanu conform Cancan.ro.

Claudia voia pace cu fostul soț

Claudia Pătrășcanu și-a dorit la un moment dat să se împace cu fostul soț și declara ca lasă totul în voia lui Dumnezeu.

“Lăsăm ca lucrurile să se așeze și eu îmi văd în continuarea de creșterea copiilor, las pe Dumnezeu să hotărască pentru noi! (n.r.: dacă vor fi prieteni)Din acest punct de vedere nu, soț și soție din punctul mereu de vedere nu! Eu mi-am dorit să rămânem cei mai buni prieteni, tocmai de când am cerut divorțul amiabil. Poate după divorț, habar n-am, ar trebui să semnalizeze acest lucru!”, mărturisea artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI