Furios, Alex Bodi l-a sunat pe Gabi Bădălău să o dea pe Bianca Drăgușanu de gol. Ce replică a primit

Furios, Alex Bodi l-a sunat pe Gabi Bădălău să o dea pe Bianca Drăgușanu de gol. Ce replică a primit
Furios Alex Bodi l-a sunat pe Gabi Badalau sa o dea pe Bianca Dragusanu de gol

După ce s-au întâlnit la un salon de înfrumusețare, unde au avut o altercație, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par că nu mai termină odată povestea de amor cu năbădăi.

Furios, Alex Bodi l-a sunat pe Gabi Bădălău să o dea pe Bianca Drăgușanu de gol

Acum, se pare că Alex Bodi și-a ieșit din fire pentru că Bianca îl ignora cu grație. Acesta este motivul pentru care afaceristul a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Gabi Bădălău, cel cu care blondina a avut o relație după divorț.

Alex Bodi a vrut să îl atenționeze pe Gabi Bădălău că Bianca Drăgușanu nu este fidelă. Pe fiul fostului ministru al Economiei nu l-au surprins vorbele lui Bodi, așa că i-a transmis acestuia să îi lase în pace, potrivit cancan.

Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a declarat că nu este vorba despre o împăcare cu fostul foț. Blondina vrea să aibă o viață liniștită și a transmis că cel mai bine ar fi ca fiecare să își vadă de treaba lui.

„Mă privește pe mine, nu vreau să dau declarații. Nu vreau să mai fac deliciul publicului și să mai spun lucruri. Nu vreau să mai comentez nimic. Sunt sigură că toate problemele se vor rezolva, dar eu nu văd că există probleme esențiale. Eu vreau să am o viață liniștită și frumoasă și cred că lucrurile ar trebui să se așeze la un moment dat și fiecare să își vadă de treaba lui, pentru că nu există împăcări sau alte lucruri.

Toată lumea își vede de treaba lui și toată lumea trebuie să fie liniștită și împăcată cu situația. Nu există împăcări și nu vreau să existe nici certuri și nici scandaluri… Îmi pare rău că se vorbește atât de mult despre o chestie nesemnificativă și că se creează vâlva asta, nu știu de ce se exagerează așa de mult.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu s-a întâlnit cu Alex Bodi, iar el a încercat să vorbească cu fosta lui soție. Blondina a încercat cu toate puterile să îl evite și chiar a fugit spre mașină. El a fugit după ea și enervat la culme a dat cu pumnul în mașina vedetei.

Alex Bodi face tot ce poate ca să își ia înapoi iubita, însă ea nu vrea să audă de el. Se pare că Bianca vrea să scape definitiv de tot ce are legătură cu fostul ei soț, asta deși părea că și el încerca să își refacă viața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI