Bianca Drăgușanu, desființată de o vedetă din România: ‘E desfrânată și falsă’

Bianca Drăgușanu, desființată de o vedetă din România: ‘E desfrânată și falsă’
Bianca Drăgușanu, desființată de una din vedetele de la noi. Cine a jignit-o?

Bianca Drăgușanu a fost pusă la zid de o vedetă din România. Ce a spus personajul cunoscut din showbiz-ul românesc despre una din cele mai controversate femei de la noi? Jignirile au curs lin.

Bianca Drăgușanu, desființată de o vedetă de la noi. Cine a jignit-o?

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău are și victime colaterale. Una dintre ele este Bianca Drăgușanu, care are o relație strânsă cu Gabi Bădălău, cu toate că ea nu a afirmat niciodată acest lucru cu subiect și predicat. În timpul acesta, afaceristul a fost cel care a dat cărțile pe față cândva.

Deși se cunosc de puțin timp, au reușit deja să se despartă și să se împace. Așadar, actuala și fosta parteneră au câteva lucruri de împărțit. Ambele și-au atribuit cuvinte grele în public, iar acum a venit din nou rândul artistei să iasă la atac.

Mai exact, invitată în cadrul rubricii picante de la show-ul „La Măruță”, solista a fost nevoită spună trei defecte ale celebrei foste asistente păcătoase: „dăsfârânată, exemplu negativ și falsă”, a mărturisit aceasta.

Lucrurile cu siguranță vor escalada, iar creatorea de modă nu va lăsa totul așa, mai cu seamă că de fiecare dată când a avut ceva de comentat la adresa femeii a făcut-o fără doar și poate.

„E cel mai penibil context pe care poate cineva să-l facă la adresa mea”

„Minte cu o nerușinare și un teatru… Ea minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber. Se bate cu pumnul în piept că e mamă și scriitoare mai nou și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva. Nu vorbim lucruri prin care să compromitem anumite situații. E cel mai penibil context pe care poate cineva să-l facă la adresa mea. Mie îmi scrie una în mesaje și nu știe cum să mă mai pupe pe o parte și de alta, iar pe de altă parte face afirmații răutăcioase la adresa mea. Ea vrea să mă avertizeze pe mine cât de rău este el (n.r Gabi Bădălău), dar pe mine nu mă intersează. Trebuie să mai apară și ea cu cineva pe canapea că altfel nu o bagă nimeni în seamă”
Bianca Drăgușanu

„Ființa aceasta este un nimeni și un nimic pentru mine. Pe unde trece, se usucă totul. Vai de sufletul ei pierdut. Filmulețele spun totul despre ea”, a declarat Claudia Pătrășcanu despre Bianca. Rămâne de văzut când va veni o nouă replică a creatoarei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI