01 mai 2021 | 18:59

Fuego, momente dureroase în viață: ‘Am făcut foamea, am plâns’ (exclusiv)

Monden
Fuego, momente dureroase în viață: ‘Am făcut foamea, am plâns’ (exclusiv)

Fuego a trecut prin clipe dificile, însă a ales să nu se plângă, ci să înfrunte fiecare obstacol cu capul sus. Artistul a dezvălui că au fost zile în care abia a avut ce pune pe masă, însă asta l-a făcut mai puternic și mai recunoscător pentru tot ce are acum.

Fuego, momente dureroase în viață

Artistul a vorbit într-un interviu pentru impact.ro despre suferințele prin care a trecut, dar și despre părinții lui, care au făcut tot posibilul ca să îl vadă un om împlinit. Nu a fost un copil de bani gata, iar părinții lui au făcut multe eforturi ca el să ajungă unde este acum.

“Nu am probleme să-mi reamintesc, ba, dimpotrivă, privesc cu nostalgie și cu empatie în trecutul meu. Într-adevăr, ai mei au muncit enorm, s-au sacrificat pe ei, au făcut eforturi și au investit în educația mea, în formarea mea, în orele de canto cu George Grigoriu, în toate drumurile pe care le făceam săptămânal în liceu, în toate festivalurile, în primele materiale pe care le-am făcut la Turda.

A fost o susținere necondiționată, sinceră și, chiar dacă nu le-a fost ușor nici lor și nici mie, sunt fericit că munca aceasta nu a fost în van.

Am avut și clipe grele, la început de drum, am fost descurajat, am fost păcălit, am plâns, am făcut și foamea în unele zile în care mi-era mai greu cu banii, am stat în gazde, am dat din coate și am luptat, am învățat și mi-am ținut visul cu dinții, fără să calc de margine. Și astfel, cu muncă multă, am reușit.

Și nu a fost vorba de lansare neapărat, ci am reușit să mă mențin, iată, de 25 de ani, fiind pe buzele oamenilor! Nu țin să mă laud eu, nu e genul meu și în general sunt un om modest!”, a spus Fuego pentru impact.ro.

A ajuns student, însă lucrurile nu au devenit mai roz, ci dimpotrivă. Situația financiară a fost extrem de grea. Era tânăr și nu simțea că îi este greu, așa că acum își aduce aminte cu zâmbetul pe buze de acele momente.

În ceea ce privește familia, Fuego a reușit să le răsplătească eforturile părinților lui, iar acum sunt extrem de mândri de el și de cariera frumoasă pe care o are.

“Într-adevăr, peste timp, m-am revanșat față de ai mei, deși nu au așteptat asta vreodată! Și nu mă refer financiar, pentru că asta pică pe planul doi, ci ca satisfacție, ca împlinire pentru eforturile lor!

Apoi i-am dus în lumea largă, să vadă, să cunoască, să se bucure și să nu mai ducă vreo clipă grija zilei de mâine sau a economiilor de vreun fel!”, a mai spus artistul.

Viața lui Fuego s-a schimbat radical în pandemie

El a mai spus că este un om schimbat, din cauza pandemiei și a schimbărilor care se petrec în lume. A trecut de la o viață extrem de agitată, în care avea evenimente și activități zi de zi, la o viață în care a înțeles ce înseamnă liniștea și confortul casei.

“Mi-am schimbat cumva și viața radical. Până în luna martie a anului trecut, eu eram permanent pe drumuri, la evenimente, la activități, la multele lucruri pe care le făceam.

Ajungeam acasă mai rar și nu reușeam să găsesc timp pentru ceea ce îmi doream să fac. Dar viața era plină de agitație. În pandemie am înțeles ce înseamnă acasă! E frumos, e reconfortant și liniștitor, dar e greu să știi că ți-au pus lacăt vocației, că talentul tău e în paragină acum și că nu te mai poți bucura din plin de această profesie.

Fuego: „Cred că am devenit și mai sensibil”

Oricum eu unul sunt un luptător și merg mai departe cu fruntea sus! Asta mi-a mai schimbat pandemia în tot timpul acesta, capacitatea mea de a mă regenera. Înainte ea exista, acum e dusă la nivelul superior și știu sigur că sufletul meu are capacitatea să se reconfigureze. Am devenit mai apropiat de oamenii pe care nu puteam să-i caut prea des!

Cred că am devenit și mai sensibil în tot acest răstimp! Am gătit mai mult și mă pasionează asta din ce în ce mai tare! Mă uit la nenumărate producții, filme și mă bucur tare că în anul acesta în care am trăit în pandemie, m-am dezvoltat pe mine mult mai intens și mai benefic! În rest, cu putere de muncă, pasiune înzecită și nenumărate idei și planuri! “, precizează tot el

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro