Fuego, fiul pe care orice mamă și-l dorește. Ce a spus despre cea care i-a dat viață (exclusiv)

Fuego, fiul pe care orice mamă și-l dorește. Ce a spus despre cea care i-a dat viață (exclusiv)
Mama lui Fuego stia dinainte ca acesta sa se nasca ca va deveni artist

Fuego, fiul pe care orice mamă și-l dorește a făcut dezvăluiri despre cea care i-a dat viață. Fuego a devenit un nume de referință pe piața muzicală, iar talentul lui a fost descoperit chiar de mama lui, încă din fragedă pruncie. De altfel, mama lui Fuego și-a dorit încă dinainte de a se naște Fuego un copil pe care să îl facă artist.

Fuego, declarații emoționante despre cea care i-a dat viață. „Este fără doar și poate, eroina mea…”

Mama lui și-a dorit cu ardoare un copil care să devină artist, astfel că Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, a îmbrățișat muzica din fragedă copilărie, reușind să se afirme în branșă și să fie iubit și apreciat de public.

„Mama este cea care și-a dorit ca eu să devin artist, înainte de a mă naște! Și-a setat lucrul acesta și cred că și asta a contat. Tot ea mi-a descoperit și vocea și de mic a cântat cu mine, mi-a insuflat dragul de muzică românească.

Eu deja la trei, patru ani cântam, dădeam spectacole în familie și știam sigur că asta vreau să fac când voi fi mare. Nu a fost foarte grea alegerea și a fost cumva ceva predestinat. Firește că am avut și noroc și am și muncit foarte mult.

Fuego a reușit în muzică prin propriile forțe

Am suferit când mi s-au închis uși și am fost nedreptățit, dar chiar și așa am încercat să le demonstrez celor care nu mi-au dat șanse că sunt deasupra lor și că pot, pe propriile puteri, să cresc, să evoluez, să fiu mai bun și să ajung acolo unde mi-am propus!

Și credeți-mă, e o satisfacție supremă, acum, după 30 de ani de carieră, să spun asta! Nu din vanitate, ci pentru că mi-am arătat mie că sunt bun, că am forță și suficientă voință ca să mă ridic deasupra tuturor opreliștilor pe care viața mi le-a pus în cale”, a spus Fuego, potrivit impact.ro.

Ce este mama pentru Fuego

Fuego, care prezintă și emisiunea “Drag de România mea” la TVR 2, vorbește despre mama lui așa cum multe mame și-ar dori să audă din gura copiilor lor. Artisul a făcut declarații emoționante despre cea care i-a dat viață.

„Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru tresăririle ei.

Fuego primește de la mama lui cele mai sincere sfaturi

Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visurile ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toți acești ani.

M-a susținut necondiționat, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările”, a mai spus Fuego, conform sursei citate mai sus.

Continuarea interviului, AICI.