Ce a făcut Alexandra Stan cu primii bani câștigați din muzică. Mulți se vor mira

Ce a făcut Alexandra Stan cu primii bani câștigați din muzică. Mulți se vor mira
Cum si-a cheltuit Alexandra Stan primii bani din muzica

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Artista se bucură de succes nu doar la nivel național, ci și în plan internațional. Acum, îndrăgita cântăreață și-a amintit de perioada în care a debutat pe scena muzicii românești și chiar a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică.

Incredibil ce a făcut Alexandra Stan cu primii bani câștigați din muzică. Puțini ar proceda ca ea

Alexandra Stan a făcut o dezvăluire neașteptată despre primii ei bani câștigați din muzică, pe care i-a cheltuit într-un mod de care mulți se vor mira. Alegerea făcută atunci de către artistă spune foarte multe despre ea.

Chiar dacă a început muzica în fața casei, fredonând melodii pentru vecinii de pe strada ei, Alexandra Stan a devenit astăzi un nume greu în industria muzicală din România. Acum, frumoasă, talentată și celebră, cântăreața și-a amintit cu plăcere primele momente ale succesului său.

Ce a cumpărat Alexandra Stan din primii bani făcuți din muzică

„Îmi amintesc că din primii bani câștigați am pus deoparte și am strâns până i-am luat surorii mele o mașină. Mi-am dorit mult să fac asta. Îmi ajut familia și acum, e o responsabilitate pe care mi-am asumat-o și o fac cu drag”, a mărturisit Alexandra Stan pentru ego.ro.

Alexandra Stan, probleme cu ținutele. De unde împrumuta haine

Alexandra Stan a dezvăluit că la vremea debutului inclusiv crearea ținutelor era dificilă, având în vedere că nu avea la dispoziție sume așa de mari de bani. Tot în acel timp a realizat că trebuie să muncească mai mult ca să ajungă unde și-a propus.

„A fost mai greu la început, mai împrumutam de la sora mea mai mare, de la prietene, mai combinam eu articole. Nu am avut stilist și nu am băgat bani în asta, o situație care mă măcina când vedeam cum erau echipele artistelor din afară cu care eu cântam pe aceeași scenă. Dar cumva și treaba asta m-a întărit și m-a determinat să-mi dau seama ce îmi doresc de fapt și să muncesc mai mult ca să obțin ce îmi doresc.”, a mai mărturisit artista pentru sursa citată.

Alexandra Stan va scoate un nou album

În prezent, după ce a ajuns să cânte pe cele mai mari scene ale lumii, strângând milioane de fani care se bucură de muzica ei, veniturile Alexandrei Stan au crescut vertiginos.

Nu în ultimul rând, Alexandra Stan a dezvăluit că în cei doi ani de pandemie a lucrat la un nou album. De acest album, care va reuni mai mulți artiști și producători, fanii ei se vor bucura în curând.