Fructul care nu îngrașă deloc. Mihaela Bilic a făcut anunțul: ‘Chiar dacă nu dai doi bani’

Fructul care nu îngrașă deloc. Mihaela Bilic a făcut anunțul: ‘Chiar dacă nu dai doi bani’
Ce fruct nu îngrașă deloc: detalii de la Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic a venit cu un anunț de mare ajutor în special pentru doamne și domnișoare. Specialistul a vorbit despre un fruct pe care puțini îl iau în considerare în special în noul sezon. Acest aliment se coace odată cu strugurii și este o revelație pentru multe gospodine care cu siguranță îl folosesc foarte des în prăjituri. Multe dintre ele adoră să îl pună la borcane în dulceață sau compot pentru iarnă. ,,Sunt unele din puținele fructe care nu îngrașă”, a spus celebrul nutriționist.

Mihaela Bilic, detalii despre fructul care nu îngrașă: mulți oameni nu știau asta

Doamnele și domnișoarele cu siguranță caută în permanență soluții pentru o dietă simplă și delicioasă sau pentru un regim echilibrat de viață. Nu toate perioadele cu restricții alimentare trebuie să îți dea bătăi de cap pentru că există soluții bune pentru gustări între mese care să nu conțină calorii.

Nutriționistul Mihaela Bilic vine astăzi cu o veste deosebită pentru cei care vor să își schimbe imaginea. Poate puțini știu, dar piersica este unul din fructele care nu îngrașă.

,,Piersica de vie🍑🍇Dacă te iei după aspect, nu dai doi bani pe ele🤨 Sunt mici, “palide” și neatrăgătoare. Se coc toamna târziu, odată cu strugurii… Însă dacă le guști, ești cucerit😍 Zemoase și un pic amărui, parfumate și cu pulpa fermă, piersicile de vie sunt o revelație la capitolul fructe😋

Eu le-am găsit în piață și pot să spun că n-am mâncat așa piersici bune nici astă-vară! Plus că sunt printre puținele fructe care nu îngrașă🤩🥳”, a fost mesajul postat de specialist pe rețelele de socializare.

Rețetă simplă

Gospodinele știu cel mai bine cum să facă dintr-o rețetă simplă ceva genial cu care se îi întâmpine pe oaspeți. Poți prepara rapid o tartă cu piersici care să nu conțină mult zahăr. Separă ouăle, amestecă gălbenușurile cu zahărul până se albesc, ulterior presară făina și laptele călduț peste.

Mixează până ce compoziția devine omogenă și adaugă coaja de lămâie și zahărul. Bate albușurile spumă și răstoarnă totul peste crema de gălbenușuri. Omogenizează cele două părți și pregătește delicat piersicile.

Unge o tavă rotundă cu unt și presară puțină făină peste sau tapetează recipientul cu hârtie de copt. Răstoarnă compoziția în tavă și adaugă peste feliile de piersici puțin zahăr pentru a face o crustă frumoasă și crocantă.

  • Ingrediente

200 ml lapte
150 g zahăr
250 g făină
20 g unt
3 ouă
5 piersici mari
1 praf de copt
1 pachet zahăr vanilat
1 lămâie rasă