3 rețete simple, gata în doar 5 minute. Le-ai încercat și tu?

3 rețete simple, gata în doar 5 minute. Le-ai încercat și tu?
Cele mai simple 3 rețete: toată lumea le poate face

Majoritatea oamenilor din zilele noastre încearcă să salveze timp, iar gătitul nu este printre primele activități preferate ale oamenilor, mai cu seamă de când avem ajutor din partea patiseriilor din drum sau a mâncărurilor comandate direct la birou. Cu toate astea, poate fi foarte simplu și extrem de rapid să îți faci unele mese acasă și să scapi astfel de banii pe care i-ai da pe alte preparate. Ai mai jos trei rețete extrem de ușoare pe care le poți face în timp ce te gândești la ceea ce mai trebuie să faci în ziua următoare.

3 rețete simple: sunt gata în 5 minute

Majoritatea oamenilor nu adoră neapărat să își gătească pentru că există multe variante salvatoare, dar puțin mai scumpe. Dacă vrei să scapi de banii pe care îi dai pe produsele de la patiseriile din drumul spre birou sau să nu ajungi să comanzi orice la prânz pentru că ești flămând, ai mai jos câteva rețete care să te ajute.

Ele se prepară extrem de simplu, sunt de mare ajutor pentru oricine pe grabă sau pentru oamenii care vor să consume timpul pentru gătit pe orice altceva. Iată ce poți să prepari chiar la prima oră fără prea multă muncă! De ce ingrediente ai nevoie?

Ingrediente și mod de preparare

  • 1. Fulgi de ovăz cu fructe și nuci

Ingrediente

– 1 pahar cu apă;
– 1/2 pahar cu fulgi;
– 2 linguri de zahăr;
– 1 linguriță de scorțișoară;
– 2 linguri de nucușoare mărunțite;
– 1/4 pahar de fructe mărunțite;

Mod de preparare: amestecă toate ingredientele într-un bol mare. Pune castronul la cuptorul cu microunde timp de 2 minute și 30 de secunde la maximum, ulterior poți pune peste miere sau puțini fulgi de cocos pentru alte arome surprinzătoare.

  • 2. Fulgi de ovăz cu miere și scorțișoară

Ingrediente

– 1/2 pahar cu fulgi;
– 3/4 pahar cu lapte;
– 1 lingură de miere;
– 1 linguriță de scorțișoare;
– sare după gust;

Mod de preparare: amestecă fulgii cu laptele într-un bol și pune totul la cuptorul cu microunde preț de 2 minute. Adaugă mierea, sarea și scorțișoara la final.

  • 3.  Fulgi de ovăz cu ouă

Ingrediente:

– 1/3 pahar cu fulgi;
– 1/2 pahar cu lapte;
– 1 ou;
– 1/4 pahar cu fructe mărunțite;

Mod de preparare: amestecă toate ingredientele într-un bol mare și pune totul la microunde preț de 1 minut la maximum. Amestecă încă o dată și mai pune 1-2 minute la cuptor în funcție de consistența dorită.

Mulți nu preferă de obicei această combinație, dar este una excelentă și foarte sățioasă care îți oferă energie destulă până la pauza de prânz. Poți pune deasupra unt de arahide sărat pentru un plus de aromă.