Frățiorul Raisei întreabă de ea. Ce i-au spus părinții micuțului de doar 3 anișori. E sfâșietor!

Frățiorul Raisei întreabă de ea. Ce i-au spus părinții micuțului de doar 3 anișori. E sfâșietor!

Părinții Raisei, micuța de 11 ani ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist din Capitală, sunt devastați de durere. Situația este cu atât mai dureroasă cu cât frățiorul cel mic al Raisei, în vârstă de numai 3 anișori, întreabă de ea. Băiețelul este curios să afle de ce nu mai vine surioara lui acasă. Ce explicație i-au oferit celui mic părinții, afli în rândurile de mai jos.

Frățiorul Raisei întreabă de ea

Astăzi s-au împlinit cele mai apăsătoare șapte zile din viața părinților Raisei, care și-au pierdut fetița după ce un agent de poliție din București a izbit-o pe copilă pe trecerea de pietoni. se afla într-un autoturism de serviciu, însă nu era în misiune, după cum a recunoscut azi la audieri (puteți citi mai multe aici).

Părinții Raisei trec prim momente extrem de dificile, cu atât mai mult cu cât, după ce l-au adus acasă pe băiețelul mai mic, acesta a început să pună întrebări despre sora lui. Micuțul în vârstă de doar 3 ani era foarte atașat de Raisa, iar acum a început perioada întrebărilor pentru părinți.

Cel mic nu înțelege de ce surioara lui în vârstă de 11 ani nu mai vine acasă, așa cum obișnuia în fiecare zi, după școală.

Citește și: Polițistul care a ucis-o pe Raisa a recunoscut tot ce a greșit: „Să nu îl linșeze“

Ce i-au spus părinții micuțului de 3 anișori

Recent, tatăl Raisei a oferit un interviu copleșitor în care a spus că mama fetiței ucise pe trecerea de pietoni încearcă să-i explice băiețelului că sora lui este acum un îngeraș și că vine acasă doar noaptea, pentru a-l veghea.

„A întrebat două seri de ce nu vine Raisa acasă să doarmă și i-a spus Lili (n.r. mama fetiței) că ea vine doar noaptea să ne vegheze și că e un îngeraș de acum“, a spus tatăl Raisei la Acces Direct.

Astăzi, polițistul vinovat a fost audiat de procurori în prezența avocatului familiei Raisei și a făcut următoarea declarație:

„În acest moment nu pot să dau o declarație având în vedere starea emoțională în care mă aflu, urmând ca ulterior să mă prezint pentru a colabora cu organele judiciare“.

Despre declarația agentului, avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, a spus următoarele:

„Declarația dată de catre polițistul ucigaș….nu există. În  două rânduri s-a încercat audierea și răspunsul este cel de sus. Rămân în continuare multe întrebări însă ele trebuiesc rezolvate rând pe rând. Permis, unde mergea si alte erori din dosar“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI