Frații Dedeman schimbă traseul unui autobuz din București. Cum va opri fix în fața magazinului

Frații Dedeman schimbă traseul unui autobuz din București. Cum va opri fix în fața magazinului
Fratii Dedeman au modificat traseului unui autobuz din Bucuresti

Frații magazinelor Dedeman au schimbat traseul unui autobuz din București astfel încât acesta să oprească fix în fața magazinului lor. Patronii Dedeman au semnat un acord scris pentru asta cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI).

Clienții Dedeman sunt lăsați de acum de autobuz exact în fața magazinului din Ghencea. Ce demers au făcut frații Pavăl

O linie de transport în comun și-a modificat special traseul, astfel încât acum are capăt de linie în fața celui mai mare magazin Dedeman din Capitală.

Magazinul Dedeman din Ghencea este cel mai mare al lanțului deținut de frații Pavăl în București. Inaugurat în toamna anului 2020, magazinul atrage mii de clienți, astfel că frații Pavăl au făcut un demers pentru ca accesul la magazin să fie mai ușor pentru clienți.

Traseul autobuzului 138, modificat

Situat într-o zonă în care accesul este unul dificil pentru cei care nu au mașină personală, mai exact pe câmpul din spatele stadionului nou al Stelei, magazinul Dedeman ocupă o suprafață de aproximativ 59.000 de metri pătrați.

Astfel, Dragoș si Adrian Pavăl au făcut demersurile necesare pentru a facilita accesul în magazinul lor și au reușit să modifice traseul pe care circula până acum autobuzul 138.

Au fost modificate cinci stații STB

Traseul 138 circula pe traseul Militari-Drumul Taberei-Universitate, iar în urma modificării, una dintre stațiile finale va fi în Ghencea, fix în dreptul magazinului Dedeman. Astfel, au fost modificate cinci linii de STB în zonă. De asemenea, TBPI a făcut precizări cu privire la schimbarea traseului autobuzului 138.

„Modificarea traseului liniei 138 a fost una dintre măsurile de remodelare a rețelei de transport public de suprafață care a legat pentru prima dată zone importante din cartierul Militari cu unele foarte solicitate ale cartierului Drmul Taberei, asigurând, în tandem cu liniile 41 și 221, o bună conectivitate cu Magistrala 5 de metrou și cu școlile din zonele tranzitate”, potrivit profit.ro.

Anunțul TPBI

De asemenea, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov informează că a semnat doar un acord scris cu compania fraților Pavăl, neexistând un contract pentru folosirea spațiului din fața magazinului pentru întoarcerea autobuzelor.

„Întoarcerea autobuzelor la capătul de linie Dedeman Ghencea a fost identificată de TPBI ca fiind soluția optimă, comparativ cu cealaltă opțiune, terminalul Ghencea. În acest fel autobuzele evită o porțiune de trafic general extrem de agromerat de pe Bulevardul Ghencea. (…) Meționăm că TPBI nu a semnat niciun contract cu Dedeman în vederea folosirii spațiului din incinta complexului pentru întoarcerea autobuzelor, ci are doar un acord scris în acest sens de la reprezentanții Dedeman”, a mai transmis TPBI.