03 nov. 2022 | 09:32

Frații Dedeman dau o lovitură uriașă în România. Tranzacția anului, ce au cumpărat acum

Social
Frații Dedeman dau o lovitură uriașă în România. Tranzacția anului, ce au cumpărat acum
Fratii Dedeman au incheiat o tranzactie uriasa

Frații Dedeman dau o lovitură uriașă în România, pe piața imobiliară.  Este tranzacția anului după ce s-a aflat ce au cumpărat acum. Așadar, pe ce au dat o sumă uriașă de bani oamenii de afaceri Dragoș și Adrian Pavăl, vedeți în articolul de mai jos.

Patronii Dedeman dau o altă lovitură pe piața imobiliară. Ce au cumpărat

Frații Dedeman s-au înțeles cu frații libanezi Johny și Jihad Jabra, proprietarii dezvoltatorului imobiliar Forte Partners, pentru a cumpăra prima clădire de birouri U Center, amplasată în cartierul bucureștean Tineretului.

Prețul de achiziție este estimat la circa 90 de milioane de euro, iar clădirea de birouri este deja 100% închiriată către companii cum sunt Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus.

Frații Dedeman vor să mai facă afaceri cu frații din Liban

Acum, companiile celor patru frați analizează posibilitatea încheierii unui parteneriat pe termen lung, patronii Dedeman figurând primii pe lista celor care vor să cumpere faza a doua a proiectului care se ridică la o investiție de 170 de milioane de euro. .

De asemenea, dezvoltatorul U Center informează că valoarea de piață a complexului ar fi de 200 de milioane de euro.

Frații Pavăl, locul 5 între cei mai mari deținători de spații de birouri

Cu această nouă achiziție, frații Pavăl urcă acum de pe locul 5 direct pe locul 3 în clasamentul celor mai mari deținători de spații de birouri din România, în spatele Globalworth și AFI Europe.

Frații Dedeman și frații libanezi nu sunt la prima afacere, prima intrând și ea în istorie cu un preț record de 200 de milioane de euro plătit pentru complexul The Bridge din București. Astfel, tranzacția de acum este cea de-a doua cea mai valoroasă din acest an, după vânzarea Expo Business Park care s- făcut pentru prețul de 100 de milioane de euro.

Pavăl Holding vrea să cumpere tot ce deține CA Immo în România

Totodată, Pavăl Holding se află în negocieri pentru a cumpăra întregul portofoliu din România al investitorului austriac CA Immo, care este evaluat la peste 400 de milioane de euro.

Afacerea ar urma să se încheie la sfârșitul acestui an, conform profit.ro.  Încheierea acestei afaceri i-ar aduce pe frații Pavăl pe locul 2 în topul marilor deținători de birouri, în spatele Globalworth.

Frații libanezi mai ridică o clădire de birouri, parte din proiectul U Center

Proiectul imobiliar U Center este desfășurat pe un teren de circa 18.000 de metri pătrați, în locul fostului spital Scarlat Longhin.

Forte Partners, grup controlat de frații libanezi Johny și Jihad Jabra, a terminat de construit prima clădire care are o suprafață de 32.800 de metri pătrați.

Ce suprafață va avea cea de-a doua clădire U Center

Aici, deja clădirea este închiriată, iar cei mai mari chiriași sunt Endava (12.500 metri pătrați), Booking (8.000 metri pătrați) și emitentul de tichete de masă UP România (2.400 de metri pătrați).

Nu în ultimul rând, anul acesta este programată inaugurarea celei de-a doua clădiri, care are o suprafață asemănătoare cu prima clădire.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Fraude la cumpărăturile online. Cum trebuie să ne protejăm datele
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Capital.ro
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor. Simona Bucura Oprescu: ”Reducerea vârstei este de 10 sau de 20 de ani!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Apare o nouă TAXĂ . Ce vor plăti românii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro