15 iun. 2023 | 11:46

Fratele lui Jador, primele declarații după ce artistul și-a anunțat retragerea din muzică. Adevărul despre problemele sale de sănătate: „E ceva ereditar” EXCLUSIV

Monden
Fratele lui Jador, primele declarații după ce artistul și-a anunțat retragerea din muzică. Adevărul despre problemele sale de sănătate:
Fratele lui Jador, primele declarații după ce artistul și-a anunțat retragerea din muzică, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Fratele lui Jador, primele declarații după ce artistul și-a anunțat retragerea din industria muzicală, de pe patul de spital, în exclusivitate pentru Playtech Știri. Celebrul manelist se confruntă cu probleme serioase din punct de vedere medical, astfel încât a luat decizia radicală de a-și încheia cariera în anul 2023. „Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul”.

Fratele lui Jador, primele declarații după ce artistul și-a anunțat retragerea

Jador se retrage din muzică. Anunțul a fost făcut chiar de către artist, în seara zilei de miercuri, 14 iunie. A luat decizia radicală de a-și încheia cariera muzicală din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Manelistul a precizat că va lansa piesele pe care le avea pregătite pentru anul 2023, ultima fiind programată pentru luna decembrie.

După ce s-a consultat cu managerul său și cu echipa cu care a colaborat, Jador a hotărât că sănătatea sa este mai importantă decât cariera în muzică. Vestea i-a îngrijorat pe fanii artistului, mai ales în circumstanțele în care acesta și-a exprimat speranța de a rămâne în viață în anul curent.

În doar câteva ore, mii de oameni au reacționat la mesajul tragic făcut public de celebrul manelist. Nimeni nu știe, concret, cu ce boală se confruntă artistul. Cert este că, potrivit declarațiilor făcute în exclusivitate pentru Playtech Știri, de către fratele său, Răzvan Dumitrache, ar putea fi vorba despre o afecțiune transmisă pe cale ereditară.

În urmă cu mai mult timp, Jador spunea că părinții săi s-au îmbolnăvit în circumstanțe interesante. Mama lui a avut o boală grea, iar tatăl său a promis că se pocăiește, dacă partenera sa de viață se va vindeca. Lucru care s-a și întâmplat, însă bărbatul nu s-ar fi ținut de cuvânt, motiv pentru care s-a îmbolnăvit și el. Cel mai probabil, este vorba despre cancer de colon.

„Încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”

Fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache pe numele său, a făcut primele declarații despre situația sensibilă cu care se confruntă familia sa. Bărbatul a precizat că manelistului nu i-a fost deloc ușor să le dezvăluie fanilor decizia pe care a luat-o. Deși membrii familiei îi sunt alături, ultimul cuvânt îl are Dumnezeu, potrivit spuselor sale.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea muște, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi.

Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu!

De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro