Cum arată frații lui Jador și cu ce se ocupă. Cum s-au vindecat părinții lui de cancer

Cum arată frații lui Jador și cu ce se ocupă. Cum s-au vindecat părinții lui de cancer
Cum arata fratii lui Jador

Jador provine dintr-o familie numeroasă și greu încercată de vremuri. El este însă în centrul atenției la emisiunea Survivor, iar la Bacău, acolo unde se află familia sa, frații se roagă în fiecare zi ca să reușească.

Cum arată frații lui Jador și cu ce se ocupă

Jador s-a acomodat repede în Republica Dominicană, însă acest lucru nu este deloc de mirare având în vedere că nu a dus o viață chiar ușoară. De altfel, Jador provone dintr-o familie numeroasă, având mulți frați și multe surori. O familie care a reușit să treacă peste multe probleme și chiar peste boală. Prin urmare, puțini sunt cei care cunosc că părinții lui Jador s-au vindecat de cancer, în urmă cu câțiva ani.

Jador a avut o viață grea

Doi dintre frații cântărețului, Răzvan și Camelia s-au înregistrat cântând muzică religioasă, postând înregistrarea pe YouTube. Spre deosebire de Jador, cei doi frați au ales să se dedice Bisericii, un gând care l-a străbătut mult timp și pe artist. De altfel, el îi mulțumește adesea lui Dumnezeu pentru succesul său în muzică, într-un timp relativ scurt. Acesta a povestit că a plecat de jos și că a avut zile în care a fost flămând.

”Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă.

A ieșit tata din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici. Frate-miu făcea figuri, nu știam cum să mă comport, comenta că nu era bună mâncarea, a chemat-o pe mamaia. Eram cu stres. A trebuit să plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam să-i cer lui tata, am stat vreo trei zile nemâncat. Eram la studio și m-a întrebat Vali Vijelie: ia zi, ai bani?”, a declarat Jador cu ceva vreme în urmă.

Câți bani face Jador

Însă Jador s-a ridicat de jos, iar odată cu participarea sa la emisiunea Survivor România, capitalul său de imagine a crescut, iar proiectele sale i-au adus mii de dolari.

Astfel, conform Socialblade.com, platforma de analiză a rețelelor sociale, acesta câștigă până la 38-40.000 de dolari în fiecare lunănumai din reclamele difuzate de YouTube odată cu videoclipurile pieselor sale.