Fotografia cu Gabriela Cristea care i-a scos din minți pe fani. “Băbuțo, ajunge!”

Fotografia cu Gabriela Cristea care i-a scos din minți pe fani. “Băbuțo, ajunge!”
Fotografia cu Gabriela Cristea care i-a scos din minți pe fani. “Băbuțo, ajunge!”

Gabriela Cristea este una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune ale momentului. Toți s-au obșinuit acum cu felul său de a fi, dar și cu multele postări pe rețelele de socializare, fie că face reclamă la un anume produs, fie că își etalează rochiile sau machiajele. Toate sunt postate fie pe facebook, fie pe instagram.

Fotografia cu Gabriela Cristea care i-a scos din minți pe fani

Gabriela Cristea a debutat în televiziune în urmă cu 25 de ani. Acum face parte din una dintre cele mai iubite moderatoare, este căsătorită și are doi copii. Acum, vedeta, poate fi urmărită la Antena Stars, într-un reality-show. În afară de televiziune Gabriela a dezvoltat o anume pasiune pentru postările de pe rețelele de socializare, fie Facebook, fie Instagram, unde are destui fani, urmăritori, spuneți-le cum vreți. De altfel marea majoritate a vedetelor, nu numai de pe plaiuri mioritice, au astfel de conturi pe care își publică momente din viața personală sau cea profesională.

“Băbuțo, ajunge!”

Din păcate pentru Gabriela, ultimele ei postări de pe instagram au avut, din partea unor utilizatori, reacții neașteptate și, poate, răutăcioase la adresa divei Antena Star.

Fotografia cu Gabriela Cristea care i-a scos din minți pe fani. “Băbuțo, ajunge!”
Fotografia cu Gabriela Cristea care i-a scos din minți pe fani. “Băbuțo, ajunge!” (FOTO: INSTAGRAM)

În ideea de a împărți cu fanii ultimele realizări, vedeta a postat câteva instantanee pe instagram, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Printre acestea au fost și câteva, nu multe la număr, răutăcioase și cu caracter critic la adresa aspectului fizic al Gabrielei. Dar asta nu ar fi pentru prima dată când fanii vedetei au avut reacții negative la adresa ei.

Vedeta Antenei Star, Gabriela Cristea, împreună cu cei doi copii ai săi, și soțul Tavi Clonda, de ceva vreme au un serial pe rețelele de socializare, în care își prezintă viața de familie. La fel s-a întâmplat și cu episodul despre care relatăm, numai că, în afară de faptul că și-a lăudat noua achiziție în materie de mașini, a decis că este cazul să le ”apostrofeze” pe mămicile care își transportă copilașii în alte condiții, decât cele prezentate de ea în clip. Multe comentarii, multe dintre ele răutăcioase (zice vedeta ?!), și cu bătaie directă, au început să curgă pe pagina sa oficială de pe facebook.