Cum arăta Gabriela Cristea când s-a lansat în televiziune. Poze de colecție cu prezentatoarea Antena Stars

Cum arăta Gabriela Cristea când s-a lansat în televiziune. Poze de colecție cu prezentatoarea Antena Stars
Cum arată Gabriela Cristea la începutul carierei?

Gabriela Cristea este una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune ale momentului. Toți s-au obșinuit acum cu felul său de a fi, dar puțini știu cum arăta aceasta când se afla la începutul carierei. Cât de tare s-a schimbat imaginea brunetei în anii aceștia?

Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei?

Gabriela Cristea a debutat în televiziune în urmă cu 25 de ani. Acum face parte din una dintre cele mai iubite moderatoare, este căsătorită și are doi copii. Pasiunea pentru televiziune a adus-o la TVR 1 ca prezentator al concursului Eurovision, iar până în anul 1996 vedeta avea deja multe colaborări și fusese gazdă a unor emisiuni și de divertisment. Printre altele, Cristea a prezentat și un show matinal, alături de Eugen Chiticariu.

„Îmi aduc aminte că prezentam o emisiune matinală, „Bună dimineața, România”, alături de Eugen Chiticariu! Pe atunci, nu existau în post Mircea Badea, Teo și nici Mihaela Rădulescu. Ei au ajuns acolo mult mai tarziu. Eu am fost cea care am bătătorit prima calea divertismentului și mă bucur că am făcut acest lucru. A fost greu la început, dar și frumos. Am făcut multe sacrificii. La vremea respectivă, nu ne gândeam la bani sau la glorie. Pur și simplu doream să ne iasă cât mai bine show-ul”
Gabriela Cristea Sursa: wowbiz.ro

„Ne pregăteam foarte mult înainte de a apărea pe post”

Cristea era vizibil extrem de emoționată, nu avea un bagaj foarte plin de experiențe diverse și încă încerca să învețe bazele lumii în care abia intrase. „În filmulețul postat pe Youtube sunt imagini din culise, înainte de emisie. Ne pregăteam foarte mult înainte de a apărea pe post. Ne documentam și încercam să facem totul foarte bine. Spuneam și câte o glumă la montaj sau la cabina de machiaj. Eram mai mereu cu zâmbetul pe buze”, a mărturisit Gabriela Firea, pentru susa citată.

Până în anul 2000 a lucrat la Pro TV ca PR Manager și prezentator, iar din 2000 până în 2005 a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV. Din 2007 până în 2012 a lucrat la Kanal D, unde a fost la cârma emisiunii Noră pentru mamă, mai apoi a fost moderatoarea show-ului Te iubesc de nu te vezi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI