Oana Zăvoranu, amenințată cu cuțitul. Detalii incredibile despre drama trăită

Oana Zăvoranu, amenințată cu cuțitul. Detalii incredibile despre drama trăită
Oana Zăvoranu a fost amenințată cu cuțitul în plină stradă. Detalii despre drama trăită de vedetă

Oana Zăvoranu a fost amenințată cu cuțitul! Fanii vedetei sunt șocați de cele auzite. Care sunt detaliile aflate despre drama trăită? Cunoscuta actriță a fost implicată într-o altercație în trafic. Ce s-a întâmplat cu vedeta și cum s-a petrecut totul?

Oana Zăvoranu, amenințată cu cuțitul în plină stradă: ce s-a întâmplat?

Oana Zăvoranu a fost implicată într-o altercație în plină stradă! Vedeta a trecut prin clipe de groază atunci când a văzut că este amenințată cu cuțitul în timp ce se afla în trafic. Vacanța liniștitoare alături de soțul ei nu s-a terminat deloc frumos așa cum se așteptau cei doi.

Vedeta a trecut prin momente șocante, după un incident în trafic. Diva desigur că nu avea cum să stea cu mâinile în sân, așa că s-a îndreptat imediat către secția de poliție pentru a depune o plângere penală împotriva celui care a devenit violent în acest scenariu.

Totul a început după ce soțul actriței a vrut să intre în depășire pe linia discontinuă. Individul a încercat să-i blocheze cu mașina, iar când s-a dat jos din propriul vehicul avea deja un cuțit în mână și a început să îi amenințe pe cei doi. Bruneta a cerut imediat ajutorul autorităților pentru a-și face dreptate.

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi.”, a declarat Oana Zăvoranu,  pentru SpyNews.ro.

Alt conflict

Bruneta a mai fost implicată într-un scandal uriaș chiar la finele anului trecut. Oana intervenea atunci într-un conflict dintre soțul ei și o asistentă de la clinica lor. Femeia îl acuza pe Ashraf că ar fi abuzat-o și că nu a vrut să îi plătească salariul meritat. Vedeta a răbufnit în cele din urmă și a venit cu adevărul său.

„Noroc că nu am fost acolo. Dacă eram acolo, o călcam în picioare. Eu nu permit ca în clinica mea cineva să ridice tonul măcar. L-am felicitat pe soțul meu pentru cum a știut să gestioneze situația. Eu nu știu ce făceam. Efectiv, când văd așa ceva, nu mai țin cont de nimic.

Și dacă erau camere, dacă mergeam la Poliție după aceea, eu îmi asumam. Nu există să spui că Oana Zăvoranu nu își plătește angajații. Culmea e că am vrut să o pun într-o funcție mai mare. Mi-am dat seama acum că nu mai merge treaba asta cu hai să fim o familie la serviciu. Mă respecți, te respect. Îmi muncești, te plătesc”, a declarat Oana Zăvoranu pentru fanatik.ro.