10 ian. 2022 | 18:06

Răsturnare de situație în cazul agresiunii din trafic a Oanei Zăvoranu. Imaginile care spun altă variantă decât a brunetei

Monden
Răsturnare de situație în cazul agresiunii din trafic a Oanei Zăvoranu. Imaginile care spun altă variantă decât a brunetei
Vedeta contrazisă de noi imagini de la incident

În urmă cu patru zile, Oana Zăvoranu povestea despre un incident în trafic, spunând că ar fi fost agresată și amenințată cu cuțitul. La acel moment opinia publică afla doar versiunea brunetei despre incidentul cu pricina. Astăzi, însă, au ieșit la iveală noi informații, iar bruneta, conform imaginilor, nu mai este chiar atât de nevinovată, precum declara inițial.

Oana Zăvoranu amenințată în trafic cu cuțitul

După un weekend petrecut la munte, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Oana Zăvoranu și soțul acesteia se întorceau acasă. Este momentul în care, povestește bruneta, au avut parte de o altercație în trafic cu un individ, care i-ar fi amenințat și cu cuțitul, sau cel puțin acestea erau declarațiile vedetei, în urmă cu patru zile.

„Alex a încercat să facă depășirea și el s-a pus în drum, de-a curmezișul, ca să nu ne lase să trecem. Ne-am oprit pe o străduță, acolo, și a scos cuțitul la noi. Nebunul a scos cuțitul la noi!

Tipul era în mașină cu nevasta și doi copii. Deci avea familia cu el și a scos cuțitul la noi! E plină lumea de nebuni! Familiștii de azi sunt descreierații de mâine!”, a declarat Oana Zăvoranu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Aparent, vinovat de incident ar fi fost individul necunoscut, despre care Oana Zăvoranu spunea că „e un descreierat!”, menționând că i-ar fi făcut plângere și că este deja cercetat de poliție pentru uz de armă albă și fals în declarații.

Vedeta contrazisă de noi imagini de la incident

După ce s-a aflat de scandal, toată lumea a avut tendința să o creadă pe celebra Oana Zăvoanu, numai că lucrurile încep să se complice. În cadrul emisiunii „Acces Direct”, difuzată de Antena 1, au apărut noi imagini care fac lumină în incidentul din trafic în care este implicată și bruneta.

Conform acestora, se pare că Oana Zăvoranu l-ar fi scuipat pe bărbatul în cauză, la acel moment acesta aflându-se în mașină, și nu în exteriorul acesteia. Imaginile surprinse de un alt participant la trafic o suprind pe Oana Zăvoranu îndreptându-se spre mașina bărbatului, ulterior scuipând-ul. Deși unii martori ar fi declarat că și Oana ar fi avut un cuțit în mână, anchetatorii cazului i-au dat dreptate acesteia. Cât despre Oana Zăvoranu, aceasta recunoștea că în altă situație, nu ar fi stat pe gânduri și chiar l-ar fi lovit pe individ.

„Logic că prima reacție este să îi dai un pumn în gură. N-am făcut-o, am și vrut să o fac, însă mi se pare că de asta am să merg cu el până în pânzele albe, pentru că așa ceva nu este admisibil.

Eu am înțeles, oamenii sunt supărați, din cauza restricțiilor, din cauza pandemiei…”, a spus Oana Zăvoranu.

Rămâne ca polițiștii să efectueze cercetările și, ulterior, să se dea și o decizie în acest caz. Până una alta, conform celor declarate, individul implicat este cercetat pentru uz de armă albă și fals în declarații, după ce ar fi negat existența cuțitului despre care povestește Oana Zăvoranu.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro