02 mart. 2023 | 15:31

Fostul impresar al lui Nea Beni are mari dubii în privința morții asistentului medical Ionuț Mureșan. Ce au vorbit, ultima oară, la telefon EXCLUSIV

Monden
Fostul impresar al lui Nea Beni are mari dubii în privința morții asistentului medical Ionuț Mureșan. Ce au vorbit, ultima oară, la telefon EXCLUSIV
Fostul impresar al artistului Benone Sinulescu rupe tăcerea. Are mari dubii în privința morții asistentului medical Ionuț Mureșan.

Veste șoc la un an și jumătate de la decesul lui Benone Sinulescu! Fostul lui asistent medical, Ionuț Mureșan, a fost găsit fără suflare, ieri, pe 1 martie 2023. Avea doar 37 de ani. Apropiații lui refuză să creadă că și-ar fi pus capăt zilelor. Fostul impresar al lui Benone Sinulescu face dezvăluiri cutremurătoare, exclusiv pentru Playtech Știri.

Ionuț Mureșan a fost găsit, ieri, fără suflare, în locuința sa: fostul impresar al artistului Benone Sinulescu nu crede în sinuciderea sa

Ionuț Mureșan, fostul asistent medical al lui Benone Sinulescu, a încetat ieri din viață:

„În seara zilei de 1 martie a.c., polițiștii arădeni au fost sesizați despre un bărbat de 37 de ani, găsit decedat în locuința sa de pe Calea Timișorii, din municipiu.

Cadavrul a fost transportat la S.J.M.L. Arad, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, a declarat Mădălin Herbei, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Ionuț Mureșan l-a îngrijit cu devotament pe Nea Beni, până în ultima clipă a vieții artistului

Ionuț Mureșan l-a îngrijit cu devotament, zi de zi, timp de aproape un an, pe artistul care fusese diagnosticat cu pneumonie, dar și cu Alzheimer. Ionuț Mureșan a realizat, acum doi ani, și ultima fotografie, alături de solistul de muzică populară, imobilizat la pat, smulgându-i un zâmbet, pentru fanii îngrijorați.

Această poză a fost publicată de asistentul medical și pe contul lui de Facebook, la un an de la decesul lui Nea Beni, unde a lăsat și un mesaj de suflet, pe 20 noiembrie 2022:

,,Azi s-a împlinit un an de când maestrul Benone Sinulescu ne-a părăsit! Vreau să-i aduc un omagiu pe această cale și să-i transmitem un gând bun acolo sus de unde el ne veghează! Mă bucur că te-am cunoscut, maestre, și că am avut onoarea să-mi fii unul dintre cei mai frumoși pacienți!”.

Ce spune fostul impresar al lui Benone Sinulescu

Deși mulți susțin că asistentul medical Ionuț Mureșan ar fi murit în urma unei supradoze de medicamente, fostul impresar al lui Benone Sinulescu are multe semne de întrebare privind cauza decesului. Cei doi au păstrat legătura, chiar și după moartea lui Nea Beni. Iată ce ne-a declarat Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Nea Beni, exclusiv pentru Playtech Știri:

,,Cum să se sinucidă? Ultima oară când m-a sunat, acum vreo lună, mi-a zis să ne vedem, urma să vorbit despre Benone, despre ultimele lui luni de viață, plus că își făcea planuri de dezvoltare profesională. Urmare a ultimei discuții telefonice, eu pun un mare semn de întrebare referitor la cauza morții lui.

Mi-e greu să cred că s-ar fi sinucis. Ionuț Mureșan a ținut foarte mult la Nea Beni, pot spune că i-a prelungit cât a putut viața solistului de muzică populară, mergea în fiecare zi la el acasă. S-a ocupat foarte mult de solist, a fost foarte implicat.

Îl considera deja ca o rudă pe Benone. Ionuț Mureșan era foarte iubit în Arad, a salvat mulți bolnavi de COVID-19, mergea la ei acasă, le punea oxigen, le făcea injecții, plus că făcea cu ei și recuperare, tot la domiciliu”.

Parteneri
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Se plătesc 300 DE LEI de persoană. Banii intră DIRECT PE CARD în fiecare lună
Capital.ro
Lista alimentelor care mențin inima sănătoasă. Nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VESTEA ZILEI despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat acum de la SPITAL
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro