Fosta vedetă Kanal D, acuzată că s-ar fi dezbrăcat pe internet. „Fiecare își câștigă bănuțul cum vrea”

Fosta vedetă Kanal D, acuzată că s-ar fi dezbrăcat pe internet. „Fiecare își câștigă bănuțul cum vrea”
O fostă vedetă Kanal D s-ar fi dezbrăcat pe internet pentru bani

O fostă vedetă Kanal D și-a surprins fanii într-un mod neplăcut. Aceasta s-ar fi dezbrăcat pe internet. Starul nu crede că este nevoie de prea multe explicații pentru felul în care ar fi decis să își vândă imaginea.

Fostă vedetă Kanal D, acuzată că s-a dezbrăcat pe internet: prima reacție a starului

Mulți dintre tinerii din zilele noastre se gândesc la opțiuni care mai de care mai folositoare pentru a le aduce bani mai ușor. Una dintre variantele la îndemăna oricui sunt aplicațiile care monetizează aparițiile senzuale sau nud. Andra Voloș ar face și ea parte din categoria aceasta.

Fanii s-ar fi gândit că nu este nevoie de acest lucru pentru că este o persoană cunoscută și are contracte cu diverse site-uri de haine și provine dintr-o familie cu o stare materială bună. Andra Voloș a devenit cunoscută după participarea la emisiunea ‘Puterea Dragostei’ de unde a plecat într-o relație cu Bogdan Mocanu.

Aceasta a fost recent în Italia la mama sa, iar de câteva luni s-a reîntors în România. Recent, tânăra a fost pusă într-o situație mai delicată când s-a văzut nevoită să dea explicații fanilor pentru câteva acuzații primite.

„Fiecare își câștigă bănuțul cum vrea”

Fata a publicat un mesaj care făcea referire la femeile care lucrează în domeniul videochat-ului. Urmăritorii au acuzat-o ulterior că și ea ar face parte din industrie. Ea a negat acest scenariu și a subliniat că nu o să o vadă nimeni făcând videochat sau filme pentru adulți.

„Cât despre statusul pe care l-am postat azi de dimineața, legat de femeile care fac videochat. Nu am nicio treabă cu ele, fiecare își câștigă bănuțul cum vrea și cum poate.

Clar, dacă vreodată aș fi făcut videochat sau aș face pe viitor, nu cred că m-aș lega de chestia asta. Din păcate, nu o să mă vedeți niciodată făcând chestiile astea, videochat, Onlyfans, filme…”, a declarat Andra Volos pe Instagram.

„Nu-mi spune nimeni ce să fac”

Andra Voloș a fost luni bune într-o relație cu Bogdan Mocanu, bun prieten cu Jador. Povestea lor de dragoste nu a mers, iar relația s-a sfârșit cu scandal între amorezi. Cântărețul are pe cineva la momentul acesta, timp în care statusul amoros al fetei nu s-a actualizat.

“Mai stau zece ani până să mă mărit. Momentan, sunt foarte bine singură. Nu-mi spune nimeni ce să fac, călătoresc… Acum urmează să încep niște proiecte super-tari în Italia.

Mă duc acolo, o să stau în vacanță, pe Coasta de Azur… Nu stau legată. Păi dacă am iubit, nu mai pot să fac nimic. Știu cum e viața de cuplu. E frumoasă, dar nu e atât de frumoasă ca atunci când nu ai nicio relație”, a mărturisit Andra Volos, pentru cancan.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI