Andra Volos de la Puterea Dragostei, zeci de mesaje de la fotbaliști celebri. Cine sunt românii care au atentat la ea

Andra Volos de la Puterea Dragostei, zeci de mesaje de la fotbaliști celebri. Cine sunt românii care au atentat la ea
Ce fotbaliști au încercat să o cucerească pe Andra Voloș de la Puterea Dragostei

Andra Voloș a devenit cunoscută după participarea la emisiunea ‘Puterea Dragostei’. Aceasta are acum cunoștințe din lumea bună a Capitalei, iar cu această ocazie nu puțini au fost fotbaliștii care au încercat să-i intre în grații. Cine sunt sportivii care au vrut să o cucerească?

Andra Voloș, zeci de mesaje de la bărbații din România. Cine a vrut să o cucerească?

Andra Voloș a devenit cunoscută după participarea la celebrul show de iubire. Aceasta a strânit un val de reacții la emisiunea ‘Puterea Dragostei’, unde s-a iubit cu Bogdan Mocanu, prieten bun cu celebrul Jador. Tânăra este de-a dreptul o frumusețe, motiv pentru care a fost constant abordată de diverși bărbați, cunoscuți sau nu publicului larg.

Desigur că printre acești și-au făcut simțită prezența și unele staruri. Alexis Sanchez a fost unul din cei mai cunoscuți care au încercat să-i ajungă în grații tinerei. Andrei Blad și Bilel Omrani sunt fotbaliștii care au dorit măcar o întâlnire cu Andra. De asemenea, ukasz Gikiewicz (ex-atacant FCSB) și Syam Ben Youssef (ex-fundaș Astra și CFR cluj) sunt alți doi jucători care i-au scris în privat.

Lista celebră continuă cu Alexandru Mățan (mijlocaș Columbus Crew), Alexander Maes (ex-mijlocaș FC Argeș) și se termină cu Dylan Bronn (fundaș Metz), Florian Miguel (ex-fundaș Nîmes), Irvin Cardona (atacant Brest) și Jonathan William Panzo (fundaș Dijon), alți sportivi care au fost cuceriți de frumusețea tinerei, conform cancan.ro.

“M-au contactat mulți fotbaliști, dar nu le-am răspuns niciodată. Bine, eu stând în Italia am avut foarte mulți prieteni jucători, de la Sampdoria, de la Genoa… Dar nu am avut niciodată un iubit fotbalist. Nu mă atrag”, a delcarat fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, pentru sursa citată.

Cum a fost relația ei cu Bogdan Mocanu?

‘Era clar că e ceva mai mult între ei decât o simplă prietenie și se pare că această situație nu începuse atunci, ci în urmă cu câteva zile. La un moment dat a venit și Bogdan Mocanu în același club și era singur, Părea relaxat, nu mersese pe scandal, dar după o discuție cu Andra, prietenii ei au vrut să profite că erau mulți în timp ce Bogdan era singur, așa că l-au scos în afara clubului și cred că intenția lor nu era de a purta o simplă discuție, pentru că spiritele păreau destul de încinse. Mai departe nu cred că s-a întâmplat nimic, la plecare el i-a spus ceva Andrei și asta a fost’
Surse apropiate de foștii parteneri (Sursa: kfetele.ro)