Fosta vedetă Antena 1, pe lista concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Anunț oficial de la Kanal D

Fosta vedetă Antena 1, pe lista concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Anunț oficial de la Kanal D
Ce fostă vedetă de la Antena 1 o să apară la 'Bravo, ai stil'

‘Bravo, ai stil! Celebrities’ revine! Mai multe vedete au acceptat provocarea de a intra în show-ul destinat stilului vestimentar din România. Nu mulți se așteptau ca pe listă să se afle o fostă vedetă Antena 1.

Ce fostă vedetă de la Antena 1 o să apară la Kanal D. Surpriză imensă

Fanii au fost surprinși să afle că noul sezon al show-ului de la Kanal D vine cu multe surprize. Mădălina Pamfile, fosta asistentă a lui Dan Capatos, a renunțat la faima adusă de Antena 1 și s-a decis să intre într-o luptă crâncenă pentru a demonstra că are stil.

După ce Anda Adam și Nicoleta Nucă au dezvăluit că o să participe la ‘Bravo, ai stil! Celebrities!’, Mădălina Pamfile, Sensy, dar și Ruxi, au decis să accepte provocarea și să prezinte la Kanal D unele dintre cele mai bune ținute ale lor.

Mădălina Pamfile a fost una dintre cele mai cunoscute asistente de televiziune din România, dar s-a retras temporar din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții de familie și a avea grijă de cele două fiice ale sale, în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an.

Mădălina Pamfile, în noul sezon ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

Vedeta s-a decis să apară la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ și să apară din nou pe micile ecrane, așa că drumul său profesional o să prindă un nou contur. Aceasta abia așteaptă să fie în atenția publicului și să vină cu propuneri stilistice interesante.

„Am acceptat provocarea „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-mi pune la încercare aptitudinele stilistice. După o perioada lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată.

Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și al locației, încercând să țin pasul cu modă.”, a transmis Madalina Pamfile.

Cătălin Botezatu și-a dat demisia de la ‘Bravo, ai stil!’

Chiar dacă telespectatorii se pregătesc de un nou sezon ‘Bravo, ai stil!’, toți s-au întristat în momentul în care au aflat că de la masa juriului o să lipsească designerul Cătălin Botezatu. Acesta a anunțat că a decis să renunțe la show-ul ce i-a adus mult succes.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!.

Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.

Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat.

Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon «Bravo, ai stil! Celebrities». Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Vă îmbrățișez pe toți!.”, a spus Cătălin Botezatu.

Urmăriți Playtech.ro și pe