Ce a făcut Cătălin Botezatu pentru sănătatea lui: ”E periculos să le ții în casă”

Ce a făcut Cătălin Botezatu pentru sănătatea lui: ”E periculos să le ții în casă”
Ce a facut Catalin Botezatu pentru sanatatea lui

Cătălin Botezatu a făcut un gest incredibil care i-a surprins pe fanii acestuia. Ce decizie incredibilă a luat celebrul creator de modă pentru propria lui sănătate. Le-a donat pe toate și au fost trimise către un centru de reciclare, deoarece este periculos să le țină în casă. Despre ce este vorba, de fapt.

Ce a făcut Cătălin Botezatu pentru sănătatea lui

Pentru că este o persoană extrem de atentă cu tot ce se petrece în jurul lui, Cătălin Botezatu a decis să facă o schimbare în viața sa și astfel să ajute și mediul. Binențeles, designerul se gândește și la propria lui sănătate, iar pentru acest motiv a decis să doneze spre reciclare aparaturile telefonice vechi pe care le păstra în casă.

Juratul de la Bravo, ai stil! a donat, astfel, două telefoane mobile, boxe, cabluri, dar și prima sa tabletă către centrul de reciclare, deoarece sunt produse vechi, pe care nu le mai folosește. De asemenea, acestea pot fi periculoase. Oricine se poate îmbolnăvi de la substanțele toxice care sunt eliberate în aer.

Recent, Cătălin Botezatu a umplut o cutie cu obiecte ce valorau cândva în jur de 2.000 de euro, printre care și tableta cu care a filmat pentru emisiuni precum Next Top Model sau Burlacul, un telefon mobil vechi de 11 ani și unul ieșit pe piață în 2016, un Iphone XR care valora atunci 600 de euro.

Cătălin Botezatu, nostalgic după lucrurile pe care le-a pierdut

Designerul se declară a fi o persoană nostalgică care se desprinde cu greu de anumite lucruri sau obiecte care i-au fost, cândva, dragi:

„Sunt o persoană nostalgică, de fel, țin la amintiri, și ani de zile nu m-am putut despărți de anumite obiecte de care m-am atașat emoțional. Mă refer chiar și la telefoanele mobile pe care le utilizam în anumite etape ale vieții mele sau la prima tabletă cu care călătoream în toată lumea. Cred că mulți oameni procedează la fel: le păstrează încă în fel și fel de sertare, chiar dacă nu le mai folosesc ori nu mai funcționează.

Puțini știu însă că aceste produse conțin elemente care pot dăuna sănătății atât timp cât le ținem în casele noastre. Apoi, sunt mulți oameni care le aruncă la gunoi sau în natură, neștiind cât de mult poluează acestea mediul înconjurător. Nu este bine să procedăm în acest mod! Odată ce avem electronice sau electrocanice, pe care nu le mai folosim, chiar și simple cabluri sau orice alte electrice, este recomandat să le reciclăm”, a declarat Cătălin Botezatu, exclusiv pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI