Theo Rose a trădat Kanal D! De ce a acceptat să prezinte Vorbește lumea, alături de Cove

Theo Rose a trădat Kanal D! De ce a acceptat să prezinte Vorbește lumea, alături de Cove
Motivul pentru care a acceptat Theo Rose să apară la Vorbește lumea

Theo Rose face parte din echipa Vorbește lumea! După ce Lora a decis să renunțe la acest proiect foarte special, Cove a avut mai multe surprize pentru telespectatori. Lui i s-au alăturat Viviana Sposub, Sore, Veveriță și Coțofană, dar și cunoscuta cântăreață ce a dezvăluit de ce a acceptat propunerea.

De ce a acceptat Theo Rose să apară la Vorbește lumea. Motivul este inedit

După 5 luni, Lora a decis să își ia adio de la echipa Vorbește lumea. În timp ce blondina și-a dorit să se ocupe de cariera sa muzicală, dar și de alte activități, Cove se bucură de noi colegi. Toată lumea a fost surprinsă în momentul în care în gașca veselă s-a alăturat și Theo Rose, ce domină topurile în ultima perioadă cu piesele sale.

În timp ce frumoasa cântăreață are deja o carieră explozivă, aceasta apare acum și pe micile ecrane. Theo Rose a decis să dezvăluie motivul pentru care s-a alăturat în emisiunea moderată de Cove. Se pare că aceasta și-a dorit să facă parte din televiziune și nu simte că emisiunea o pune față în față cu unele provocări greu de dus. De asemenea, cântăreața își dorea să își expună părerile într-un format ce îi permite să dezvolte diferite subiecte.

”Am fost foarte veselă. Voiam de mult ceva în televiziune. Aveam nevoie de un proiect curat. Să fiu eu așa cum sunt, să am părere. Mi-am dorit să pot să dezvolt subiecte. S-a făcut o gașcă mișto, caterincă așa și mă simt bine în context. Nu e atât de greu pe cât pare, deoarece gașca e alcătuită de așa manieră să ne simțim bine și liberi. Nu am simțit că m-a suprasolicitat emisiunea. Nu mă duc să mă plâng. E momentul să profit de această ocazie”, a declarat Theo Rose pentru Fanatik.

Theo Rose a trădat Kanal D! Vedeta a participat la un renumit show

Totuși, Theo Rose nu este străină de show-urile de televiziune. Pe lângă faptul că artista are parte de o mulțime de proiecte, piese inedite și concerte după o lungă pauză, aceasta a făcut parte și din emisiunea ‘Bravo, ai stil’ de la Kanal D și a reușit să ajungă pe locul al doilea în ultimul sezon, demonstrând că are un stil vestimentar bine pus la punct. Aceasta se pregătește acum de o nouă provocare, așa că telespectatorii trebuie să o urmărească pentru a vedea ce surprize aduce la PRO TV!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI