Fostă vedetă Antena 1, bătută pe stradă în timp ce era cu mama sa. Detalii șocante

Fostă vedetă Antena 1, bătută pe stradă în timp ce era cu mama sa. Detalii șocante
Fost[ vedetă Antena 1, bătută în plină stradă. Era alături de mama sa

O fostă vedetă Antena 1 a trecut prin clipe de groază. Aceasta a fost agresată în plină stradă. Tânăra se afla alături de mama sa în timpul incidentului. Cum s-a petrecut totul și cum se simt cele două acum? Detaliile dezvăluite de vedetă sunt șocante.

Fostă vedetă Antena 1, bătută în plină stradă

O fostă vedetă Antena 1 a trecut prin clipe de groază. Aceasta se afla alături de mama sa când a fost atacată. Concret, este vorba despre Irina Stroia, fostă ispită de la emisiunea ‘Insula Iubirii’.

Tânăra a fost bătută în plină stradă, de față cu cea care i-a dat viață. Fosta ispită a povestit prin ce a trecut. Cele două au mers inițial la un consult medical, dar nici nu se așteptau la ce avea să se întâmple imediat cum au plecat de la cabinet.

O femeie a venit și le-a bătut în geam, deranjată de faptul că ar fi parcat prea aproape de autoturismul ei. Irina Stroia a negat acest lucru, ulterior a primit cuvinte jignitoare din partea acesteia, iar mai apoi un bărbat și-a făcut apariția.

Cel din urmă ar fi lovit-o pe blondină, după ce discuțiile în contradictoriu s-au intensificat. Fosta vedetă de la Antena 1 a povestit în detaliu ce a pățit și a postat o fotografie cu agresorul pentru ca organele de Poliție să îl găsească. De asemenea, tânăra a mărturisit că va merge la o secție pentru a-l reclama pe agresor.

”M-a înjurat în continuare, și pe mine, și pe mama, din moldovence proaste nu ne-a scos. I-am zis cum adică să dea în mine, adică ce i-am făcut eu lui să dea în mine, mamă și când mi-a tras un pumn în ochi, deci uitați-vă la mine, sunt machiată și tot se vede în halul ăsta”
Irina Stroia

Clipe de cumpănă pentru tânără

Celebra blondină a rămas în atenția fanilor show-ului de iubire chiar și la mult timp după ce a părăsit proiectul de la Antena. Povestea ei de viață i-a înduioșat pe mulți. Irina și-a anunțat fanii de faptul că a fost diagnosticată cu cancer. Aceasta și-a revenit, iar mai apoi boala a recidivat la doar șase luni.

“Am fost diagnosticată cu cancer de col uterin anul trecut, pe vremea asta. Am luat tratament medicamentos timp de șase luni. Prin august, cancerul a intrat în remisie. Am făcut analize acum două săptămâni și s-a mărit la loc, începe din nou să crească!

E șocul ăla psihic, am tot amânat analiza, de frică. E normal să revină așa repede. Puteam să fac o operație, să tai tot acolo, dar medicii au zis să las să lupte organismul, pentru că e tânăr. E un cancer care nu apare la vârste așa tinere. Operația e ultima alternativă!”
Irina Stroia

Urmăriți Playtech.ro și pe