Fosta soție a lui Răzvan Simion, transformare spectaculoasă. Diana este de nerecunoscut acum

Fosta soție a lui Răzvan Simion, transformare spectaculoasă. Diana este de nerecunoscut acum
Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion?

Fosta soție a lui Răzvan Simion arată spectaculos. Fanii celebrului matinal abia au recunoscut-o în ultimele imagini apărute cu ea. Au trecut șase ani de când Diana s-a recăsătorit cu un afacerist din Timișoara, iar de atunci parcă a înflorit. Mulți din cei care o urmăresc pe rețelele de socializare i-au mărturisit că radiază. Iată ipostazele în care s-a lăsat surprinsă femeia! Bruneta arată impecabil.

Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion: femeia este de nerecunoscut

Fosta soție a lui Răzvan Simion se pare că a avut mai mult noroc în dragoste. Aceasta și-a găsit bărbatul alături de care a ajuns din nou la ofițerul Stării Civile.

În timpul acesta, celebrul prezentator este la altă încercare în amor. Fanii matinalului îl văd totuși de această dată mai fericit decât în trecut.

Diana radiază, lucru care se vede și pe imaginea sa destul de schimbată. Ea se simte extraordinar în corpul său și are încredere în calitățile fizice, motiv pentru care nu se ferește să poarte decolteuri adânci.

Răzvan și Diana Simion au decis să meargă pe drumuri separate în anul 2015. Foștii soți adunaseră atunci 15 ani de căsnicie și aveau doi copii împreună.

Moștenitorii au rămas la mamă, dar ambii adolescenți sunt în relații bune cu tatăl lor pe care îl vizitează pe cât de des posibil. Răzvan Simion și-a găsit la un moment dat fericirea în brațele Lidie Buble.

Răzvan Simion și-a găsit și el fericirea

Cu toate astea, pentru Diana a fost mai greu de găsit un nou bărbat care să o facă să creadă în iubire. Norocul i-a surâs după mai mulți ani. Fosta soție a moderatorului și-a găsit alinarea alături de Radu Biță, un afacerist din Timișoara.

Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, în anul 2020 s-au logodit, iar în 2021 și-au oficializat relația la ofițerul Stării Civile. Diana este de atunci un alt om, lucru sesizat de fanii vedetei care au rămas și alături de fosta soție și o urmăresc în mediul online.

Ea s-a transformat într-o femeie fatală și și-a schimbat mult stilul vestimentar. Bruneta este mult mai îndrăzneața și profită din ce în ce mai tare de formele oferite de Mama Natură.

În timpul acesta, Răzvan Simion trăiește o nouă poveste de iubire alături de Daliana Răducan. Cei doi formează un cuplu din vara lui 2020, la scurt timp după ce bărbatul a pus punct relației cu iubita cântăreață. Prezentatorul a fost împreună cu Lidia preț de cinci ani.