Cât de fericită este fosta soție a lui Răzvan Simion. Cum s-a pozat la munte, toți au admirat-o

Cât de fericită este fosta soție a lui Răzvan Simion. Cum s-a pozat la munte, toți au admirat-o
Diana Simion a plecat la munte alături de noul soț

Răzvan Simion, cunoscut de foarte mulți români de la Neatza cu Răzvan și Dani, a avut în trecut un mariaj cu Diana Simion. Relația dintre cei doi nu a avut succes, astfel că aceștia s-au hotărât să meargă pe drumuri separate. În urma divorțului, ei și-au refăcut viața.

Fosta soție a lui Răzvan Simion strălucește. Cum a fost surprinsă

Cunoscutul prezentator de televiziune anunța în 2015 că a luat decizia de a divorța de femeia care i-a fost alături la bine și la greu timp de 15 ani. Diana Simion a suferit în momentul în care s-a despărțit de starul de la Neatza cu Răzvan și Dani, însă a oferit iubirii o nouă șansă!

Fosta soție a lui Răzvan Simion a început să formeze un cuplu cu Radu Bița în 2019. Cei doi s-au hotărât să își unească destinele în toamna anului 2021, optând pentru o ceremonie discretă. Aceștia se cunoșteau de mai mult timp, însă abia când s-au reîntâlnit și-au dat seama că pot să aibă o relație amoroasă.

Diana Simion, extrem de fericită alături de noul soț

Prietenia lor s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste care a dus la căsătorie. Diana Simion și soțul său au plecat la munte zilele trecute pentru a se bucura de o vacanță de vis. În cadrele dezvăluite de brunetă apare și fiul pe care îl are din relația cu Răzvan Simion, anume Tudor, în vârstă de 13 ani.

Se pare că băiatul Dianei se înțelege perfect cu noul său partener, lucru care se poate observa din pozele  făcute în vacanța de la munte. Mezinul familiei a profitat de vreme pentru a recurge la un sport de iarnă, în timp ce mama lui strălucește alături de Radu Bița. Aceștia nu s-au ferit să se sărute în poze.

Cum a apărut Diana Simion cu noul soț

Cu toate acestea, fiica pe care Diana o are din mariajul cu prezentatorul de televiziune nu apare în imaginile făcute la munte. Nu se știe dacă Ianca, în vârstă de 17 ani, a preferat să se relaxeze și să nu urce pe pârtie sau nu a mers în vacanță alături de mama sa.

Între timp, Răzvan Simion a început să formeze un cuplu cu Daliana Răducan după despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul este extrem de îndrăgostit de noua lui parteneră, astfel că s-a decs să se afișeze public cu aceasta. De curând, el spunea că are planuri mari pentru viața amoroasă.

De asemenea, între cei doi este o diferență de vârstă de 11 ani, însă pe aceștia nu îi deranjează deloc acest aspect.