Fosta soție a lui Jorge, transformată total. Cum a ajuns să arate acum Alina Laufer FOTO

Fosta soție a lui Jorge, transformată total. Cum a ajuns să arate acum Alina Laufer FOTO
Fosta soție a lui Jorge, transformată total. Cum a ajuns să arate acum Alina Laufer FOTO

Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge s-a transformat total. Aceasta postează pe Instagram imagini cu ea, iar fanii sunt în extaz. Aceasta este răsplătită de internauți cu sute de like-uri și zeci de mesaje de felicitare.

Fosta soție a lui Jorge, transformată total

De doi ani, Alina Laufer, în vârstă de 37 de ani, s-a mutat în America, alături de fiica ei și de soțul Ilan Laufer. Aceasta a adoptat o atitudine extrem de discretă, astfel că nu a mai dat interviuri, așa cum făcea în trecut. Aceasta și-a luat prin suprindere fanii postând noi imagini cu ea, adoptând o ținută extrem de îndrăzneață.

La 37 de ani, Alina Laufer arată impecabil. Nici nu-i de mirare, având în vedere că a investit bani grei în trupul ei, și anume, nu mai puțin de aproximativ 20.000 de euro. Reamintim că, de-a lungul timpului, fosta soție a lui Jorge a făcut și câteva intervenții estetice: și-a pus silicoane, și-a mărit fesele cu grăsime proprie, și-a operat nasul și a recurs la lifting facial pentru pielea de pe gât. Mai mult, Alina Laufer este adepta unei alimentații sănătoase, fapt care a ajutat-o să se mențină în formă.

A fost căsătorită cu Jorge

În ceea ce privește fosta căsătorie, cea cu Jorge, aceasta a mărturisit că atunci când nu mai există conexiune între parteneri, când nu mai există dorință și emoție, iar unul dintre parteneri se îndepărtează treptat, ajungi în situația să nu mai cunoști persoana respectivă. Iar pentru ea acestea au fost semnale care au anunțat divorțul iminent de artist.

De cealaltă, parte Jorge este căsătorit cu Ramona Prodea, una dintre cele mai influente femei din România, mai mare cu zece ani decât artistul. Cei doi au un băiat împreună, dar și alte două fetițe: una din căsătoria cu fosta soție, pe nume Karina, și altă fiică pe nume Ilinca, fiica soției sale, dintr-o relație anterioară. Artistul a mărturisit că îi iubește pe toți trei la fel:

”Trei este un număr magic, chiar dacă doar doi sunt ai mei, de sânge, o iubesc la fel de mult și pe Ilinca, stăm împreună și ne bucurăm de viață în fiecare zi”, a declarat Jorge pentru Libertatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI