Jorge, contract fabulos cu PRO TV! Ce emisiune va prezenta artistul. Este prima oară când se face asta în România

Jorge, contract fabulos cu PRO TV! Ce emisiune va prezenta artistul. Este prima oară când se face asta în România
Jorge, contract fabulos cu PRO TV! Ce emisiune va prezenta artistul

Cântărețul Jorge a pus mâna pe un contract fabulous cu PRO TV. Emisiunea pe care o va prezenta este un format original lansat în Coreea de Sud și e prima oară când se face asta în România.

Ce emisiune va prezenta Jorge la PRO TV?

Jorge va prezenta ”Masked Singer România”, competiție muzicală  în care intră 12 celebrități ce se vor transforma în 12 personaje. ”The Masked Singer” este un format original lansat în Coreea de Nord, produs până acum în peste 20 de țări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria. Pe scurt, emisiunea este despre recunoașterea personajelor din spatele măștilor. În timp ce vedetele evoluează pe scenă costumate din cap până în picioare în diverse personaje, un juriu trebuie să ghicească vedeta din spatele măștii.

În ultimii ani, formatele de show-uri tip ”cu mască, fără mască” au fost realizate de Dan Negru, la Antena 1, drept pentru care ”preluarea” a fost criticată de prezentator. De altfel, Negru a impus acest format în noaptea dintre ani, iar Revelionul, cu personalități mascate, aduce pentru Antena 1 unele dintre cele mai ridicate audiențe ale postului TV din tot anul. Cum lucrurile au funcționat atât de bine, în 2019, stația a încercat să transforme Revelionul Starurilor într-o emisiune săptămânală. Programul s-a numit ”Scena Misterelor” și a fost difuzat în primăvară.

Cât despre ce crede Negru despre noul show de la PRO TV, acesta a declarat numai că ”nu poți zbura dacă te împodobești cu penele altuia”. „ Celor mulți care mă întrebă ce părere am de faptul că Pro mi-a copiat formatul cu măști le răspund cu vorbele lui Brâncuși: „Cu penele altuia te poți împodobi dar nu poți zbura” … ???”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Cei patru detectivi: INNA, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Horia Brenciu

Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu sunt cei patru detective care vor încerca să descopere secretele emisiunii ”Masked Singer Romania”, care va apărea pe sticlă în această primăvară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI