Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina, și iubitul, nuntă de lux în Miami. Ce super surpriză îi pregătește milionarul brazilian

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina, și iubitul, nuntă de lux în Miami. Ce super surpriză îi pregătește milionarul brazilian
Alina Vidican și iubitul milionar, nuntă de lux în Miami

Alina Vidican și iubitul acesteia se pregătesc să facă pasul cel mare. Evenimentul mult așteptat de fanii blondinei este unul plin de lux și opulență. Nunta fostei soții a lui Cristi Borcea va avea loc în Miami. Ce surpriză îi pregătește milionarul?

Fosta soție a lui Cristi Borcea, nuntă de lux în Miami

Alina Vidican iubește din nou, iar povestea ei de dragoste ajunge acum într-un nou punct. Fosta soție a lui Cristi Borcea a reușit să-și găsească liniștea în brațele unui milionar brazilian.

Românca noastră l-a cucerit definitiv pe acesta, iar acum bărbatul îi face toate poftele și îi pune lumea la picioare în ziua cea mai importantă pentru cuplu.

Surpriza uriașă pentru ea și alți prieteni din țară care îi vor fi alături în ziua cea mare vin din dreptul unor preparate. Deși poate unii nu s-au așteptat, în meniu vor exista sarmale și costițe de miel.

Surpriza pregătită de milionar pentru blondină

Nunta va avea loc pe data de 26 august, iar luna de miere nu s-a stabilit încă. „26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat.

Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă (râde, n. red.) Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide‘, a spus Claude, conform cancan.ro.

Meniul va fi unic pentru o nuntă de milionari în Miami. Invitații vor servi pe lângă delicatese scumpe și preparate românești cu care cu siguranță Alina se mândrește, dovadă că nu a uitat să aducă puțin din ‘acasă’ în ziua în care va fi din nou mireasă.

Amorezii sunt de nedespărțit

Cei doi amorezi sunt de nedespărțiți. Alina și Claude apar de cele mai multe ori la braț, iar blondina vine inclusiv la cursele unde pilotul participă pentru a-i fi alături.

‘Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă’, spunea, recent, Claude, mai arată sursa citată.

Alina are doi copii din mariajul eșuat cu Cristi Borcea – George Alexandru (8 ani) și Gloria (5 ani). Se zvonește că bărbatul cu care se iubește aceasta se înțelege extraordinar cu micuții care îi vor deveni în curând copii vitregi, lucru care este o mare bucurie pentru celebra blondină.

Urmăriți Playtech.ro și pe