Fost concurent de la Puterea Dragostei, condamnat iar la închisoare. Judecătorii, șocați de fapta lui

Fost concurent de la Puterea Dragostei, condamnat iar la închisoare. Judecătorii, șocați de fapta lui
Fost concurent de la Puterea Dragostei, condamnat iar la închisoare. Judecătorii, șocați de fapta lui

Un fost concurent de la Puterea Dragostei a fost condamnat la 2 ani și o lună de închisoare, fiind surprins conducând de mai multe ori fără permis. Fanii tânărului au fost șocați de această dezvăluire, mai ales pentru că acesta mai avea o condamnare cu suspendare de 8 luni, dar și un alt proces pentru aceeași faptă.

Un fost concurent de la Puterea Dragostei are probleme mari cu legea. Ce a făcut acesta

Surpriză printre foștii concurenți de la Puterea Dragostei! Un tânăr se confruntă cu pedepse usturătoare după ce a fost prins conducând de mai multe ori fără permis. Akebono, pe numele lui real, Alexandru Claudiu Laurențiu, ce s-a remarcat în emisiunea menționată mai sus, a fost surprins pentru prima oară în martie 2019 când conducea în momentul în care avea permisul suspendat.

A două oară, în noiembrie 2020, el a săvârșit aceeași faptă, deși fusese trimis în judecată pentru prima oară pentru fapta sa de încălcare a legii. Tânărul rebel și-a recunoscut până la urmă greșeala și a rugat să fie judecat în procedură simplificată, deși fusese condamnat la 8 luni de judecată cu suspendare.

Totuși, scuza pe care a prezentat-o în fața judecătorilor a fost una șocantă. Acesta a susținut că nu avea habar de faptul că are permisul suspendat deoarece nu s-a uitat pe procesul verbal întocmit de polițiștii ce l-au prins, potrivit Wowbiz. Acesta a menționat că hârtia pe care a primit-o a aruncat-o în torpedou, crezând că este doar o simplă amendă. Fostul concurent de la Puterea Dragostei nu s-a prezentat în timpul legal pentru a preda permisul de circulație și a continuat să își conducă mașina deși nu mai avea voie.

Ce pedeapsă a primit tânărul. Judecătorii, șocați de scuza invocată de acesta

Akebono a fost reținut de polițiști în noiembrie 2020, fiind considerat un pericol public după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat. Acesta avea deja un dosar deschis pentru aceeași infracțiune, așa că a primit o pedeapsă de 2 ani și o lună, dar sentința nu este una definitivă.

Alexandru Claudiu Laurențiu, recunoscut de telespectatori ca și Akebono, a primit suspendarea pedepsei de 8 luni de închisoare, având în schimb un termen de supraveghere de doi ani. El nu mai are voie să comită vreun alt fel de infracțiune și trebuie să meargă la un program de reintegrare socială. Fostul concurent de la Puterea Dragostei trebuie să lucreze 80 de zile în folosul comunității la Primăria Municipiului Galați sau la Seminarul Teologic Sfântul Andrei.