Florin Zamfirescu, acuzaţii grave: „Au dus-o la un spital şi a murit. Şi gata, COVID-19”

Florin Zamfirescu, acuzaţii grave: „Au dus-o la un spital şi a murit. Şi gata, COVID-19”
Florin Zamfirescu, acuzaţii grave: "Au dus-o la un spital şi a murit. Şi gata, COVID-19"

Florin Zamfirescu, unul din cei mai importanți actori ai generației sale, trece prin momente grele în această perioadă de pandemie. Declarațiile sale de astăzi, de la Antena 3, au șocat o lume-ntreagă prin duritate și prin dramatismul celor relatate.

Florin Zamfirescu, acuzaţii grave

Actorul Florin Zamfirescu a fost invitat astăzi la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3. Într-un interviu emoționat acordat Oanei Zamfir, la Antena 3, Florin Zamfirescu a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în această perioadă de pandemie.

Florin Zamfirescu, acuzaţii grave:
Flroin Zamfirescu acuză autoritățile de incompetență

Actuala criză a dus la sapă de lemn mulți actori printre care se numără și fostul profesor universitar și actor Florin Zamfirescu. Acesta a acuzat autoritățile de proasta gestionare a crizei dar și de ce a urmat, ca efecte, asupra teatrului și a actorilor români.

„Personal, pandemia COVID mi-a distrus munca de şase luni. E pandemie şi urcaţi-vă toţi în copaci, nu aveţi voie să atingeţi pământul. Şi după aceea, ni se spune cine vrea să joace şi teatru. Asta ne duce spre maimuţă, încet-încet retrogradăm vertiginos spre postura de urangutan.”, a continuat actorul

„Au dus-o la un spital şi a murit. Şi gata, COVID-19”

Momentul cel mai dur și dramatic a fost când a povestit despre decesul soacrei sale, o femeie bătrână de 80 de ani. Actorul a povestit că femeia, care avea Alzheimer, a decedat într-un spital singură, după ce a fost internată în spital.

”A murit socra mea anul acesta, a închis-o în patru scânduri şi sigilată, ne-au trimis să o îngropăm. Pentru că a murit în perioada COVID-ului. Ea avea 80 şi ceva de ani, avea Alzheimer şi a murit. A murit pentru că au omorât-o. Era la un azil, au luat-o şi au trântit-o pe scările unui spital şi acolo în 2-3 ore a murit, că nu ştia ce i se întâmplă. Şi gata, COVID”, a spus actorul Florin Zamfirescu, sâmbătă, la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3.

Recunoscut pentru modul direct de a spune lucrurilor pe nume, Florin Zamfirescu nu s-a sfiit în a acuza autoritățile de situația prin care a trecut soacra acestuia. În același timp și-a manifestat revolta apropos de decizia autorităților de merge mai departe cu alegerile locale, în plină pandemie.

„Suntem minţiţi în faţă, batjocoriţi în faţă. Eu asta reclam, vreau răspunsuri credibile la întrebări. Dar putem merge la vot liniştiţi, s-a suspendat COVID pentru o zi. În anul cu COVID, avem mai puţini morţi. Mai puțini decât în urmă cu un an când nu contabiliza nimeni”, a mai declarat Florin Zamfirescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI