Fost actor de telenovele din România, dezvăluiri bombă despre divorț. “Mi-a furat și mi-a vândut mașina”

Fost actor de telenovele din România, dezvăluiri bombă despre divorț. “Mi-a furat și mi-a vândut mașina”
Un fost actor de telenovele, mărturii uluitoare despre divorț

Un fost actor de telenovele din România vine cu detalii șocante despre divorțul de fosta sa parteneră. Artistul a trecut prin clipe grele după ce a ales să-i spună adio fostei soții.

Fost actor de telenovele, mărturii despre divorț

Florin Zamfirescu a vorbit în premieră despre momentele grele prin care a trecut în timpul divorțului de fosta parteneră. Marele artist a adus la suprafață lucruri neștiute despre căsătoria sa cu Cătălina Mustață, cu toate că este un subiect sensibil a dezvăluit că lucrurile între cei doi nu au mai mers. Actorii au trăit o poveste frumoasă de iubire preț de 20 ani, ulterior nu au mai putut ajunge la un numitor comun. Cu toate că artistul a simțit că este timpul să spună adio femeii pe care a iubit-o cândva, nu a renunțat la relație din cauza rușinii, ținând cont că era deja la al treilea divorț, susține acesta. Din povestea anterioară de iubire, Florin Zamfirescu susține că s-a simțit bine în mariajul aferent doar 5 ani, restul de 15 au fost plini de probleme și neînțelegeri din partea amândurora.

„Eu sunt prieten cu fostele mele neveste, cu ea nu pot să fiu prieten. Am încercat, nu răspunde la salut, nu de când ne-am despărțit, de când mi-a furat și mi-a vândut mașina. Cred că a făcut un schimb. Ea în final a declarat că toată casa aia e făcută din banii ei. Și i-am spus: da, dar tu ai făcut casa din banii tăi pe terenul meu și știi că terenul înghite casa. 5 ani ne-am înțeles perfect, după care au început problemele, dar mie îmi era deja rușine, ar fi al 3-lea divorț”
Florin Zamfirescu (Sursa: Antena Stars)

Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață
Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață

De ce s-a retras din lumea teatrului?

Din păcate, vârsta înaintată și respectabilă la care a ajuns i-a adus multe probleme de sănătate care l-au făcut nevoit să renunțe la activitatea sa. În plus de asta, acesta a mărturisit că este un moment prielnic pentru a face loc generației tinere de actori.

 „Eu nu am voie să fac efort din cauza problemelor de sănătate și ăsta e și motivul pentru care multă lume mă întreabă de ce m-am retras. În primul rând, am un motiv pe care nu l-am spus niciodată: e rândul celor tineri! Ca să nu spun cu tristețea cea mai mare câți mari actori pe care i-am cunoscut s-au retras înainte de 70 de ani. Acum am încheiat și cu studenții. Și am încheiat la modul cel mai trist posibil”
Florin Zamfirescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI