Florin Salam, probleme grave de sănătate. Dan Bursuc confirmă: „Nu este bine deloc!” EXCLUSIV

Florin Salam, probleme grave de sănătate.  Dan Bursuc confirmă: „Nu este bine deloc!” EXCLUSIV
Manelistul nu este deloc într-o stare bună

Florin Salam se află în stare gravă. Informația a fost confirmată de către un apropiat de-al lui.

Ce se întâmplă cu Florin Salam

Regele manelelor, așa cum este supranumit, trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Dan Bursuc a vorbit despre starea manelistului, spunând că „nu este bine deloc”.

Momentan, nu se știe ce a pățit sau unde se află momentan, însă singurul lucru care se cunoaște este că Florin Salam nu se simte deloc bine.

”Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu bine deloc!”, ne-a mărturisit impresarul Dan Bursuc, în exclusivitate pentru impact.ro.

Informația vine după ce Petrică Cercel a murit astăzi, 16 septembrie

Informația vine după ce astăzi, vestea că Petrică Cercel a murit din cauza covid-19 a luat prin surprindere întreaga lume artistică.  Mai mulți maneliști au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndurerate.

Cei doi băieți ai artistului nu au făcut nicio declarație momentan. Soția artistului este încremenită de durere, mai ales că se aștepta ca acesta să se întoarcă acasă cât de curând.

„Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel ! Condoleanțe familiei îndurerate”, a fost mesajul lui Costel Biju, prieten al lui Petrică Cercel.

„Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine”, a spus Sorinel Puștiu.

Florin Salam, aproape orb

La doar puțin peste 40 de ani, Florin Salam este aproape orb. El a avut o viață extrem de agitată și a neglijat indicațiile medicului oftalmolog, care i-a recomandat să poarte în permanență ochelari.

Lipsa de somn și oboseala acumulată și-au pus amprenta pe sănătatea lui. În live-urile pe care le făcea pe rețelele sociale, manelistul nu putea să citească mesajele fanilor și ruga întotdeauna pe altcineva să le rostească cu voce tare.

Fără ochelari, artistul nu vede absolut nimic și nu poate distinge nici măcar cifrele de pe telefon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI