05 aug. 2020 | 17:24

Florin Salam, în casa lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat chiar azi noapte

Monden
Florin Salam, în casa lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat chiar azi noapte
Florin Salam, în casa lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat chiar azi noapte

Florin Salam a fost azi-noapte în casa lui Emi Pian și a cântat pentru rudele îndoliate, deși este în proces cu Duduienii. Aceștia l-ar fi extorcat pe el și pe Nicolae Guță de suma de 100000 de euro.

Florin Salam, acasă la Emi Pian. Ce s-a întâmplat marți noapte în locuința interlopului

Manelistul Florin Salam a cântat marți noapte în casa lui Emi Pian, la priveghiul acestuia, deși trupul neînsuflețit nu ajunsese acasă, scrie cancan.ro. Astfel, manelistul a cântat familiei melodii de jale chiar dacă se află cu aceștia în plin proces, după ce un membru al familiei l-a extorcat pe el și pe Nicolae Guță de 100000 de euro.

Florin Salam a cântat la nenumărate evenimente importante din familia lui Florin Mototolea.De altfel, artistul a postat ieri pe Youtube două melodii în memoria lui Emi Pian, cel care i-a fost prieten ani buni.

Emi Pian a fost ucis

Emi Pian a fost ucis

Florin Salam s-a înrudit cu Emi Pian

În plus, cei doi sunt și cumetri. Florin Salam l-a botezat pe fiul lui Emi Pian, Dani. Astfel, marți-noapte, Florin Salam a fost în casa regretatului interlopul și le-a cântat toată noaptea melodii de jale rudelor devastate de uciderea interlopului.

Miercuri, siciriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă. Sute de oameni s-au înghesuit să intre în vila lui Emi Pian, pentru a-și lua bun-rămas de la liderul clanului Duduianu. Văduva lui Emi Pian a fost la un pas să leșine și a avut nevoie de ajutorul rudelor.

Florin Salam și Nicolae Guță, extorcați de 100000 de euro de clanul lui Emi Pian

Florin Salam este în plin proces penal cu Seif, fratele lui Emi Pian, dar și cu alți membri ai grupării Duduianu. Unul dintre liderii celebrului clan, Sofian Văduva, cunoscut ca și Denom, a fost arestat preventiv luna trecută în dosarul în care este acuzat că i-ar fi șantajat și estorcat de 100.000 de euro pe maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță.

Emi Pian a postat pe internet un clip, în luna mai, în care spunea că urmează ziua lui de naștere, iar cumătrul Salam nu i-a răspuns la mesajele trimise și nici nu a confirmat prezența la petrecerea dată în cinstea lui.

Florin Salam nu a vrut să-i mai cânte lui Emi Pian

Vreau să ajungă live-ul ăsta la un om foarte important, pe care l-am considerat frățiorul meu și viața mea. Dar, în schimb, e grea ralitatea… Să mor io dacă nu e grea realitatea!… Băi, oameni buni, eu sunt un om care nu deranjez pe nimeni, vreau să ajungă live-ul sta la cineva la care eu, frații și familia mea am ținut mult, dar n-o să mai ținem, că n-avem cum.

Persoana aia nu se iubește nici pe el! O să spun niște cuvinte ca între doi frați. Mă doare, de aia vorbesc. În momentul în care eu țin la tine, la copiii tăi, la familia ta, la viața ta, nu te-am deranjat niciodată, oare de ce tu să fii atât de rău…”, îi transmitea atunci Pian lui Salam.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro