28 nov. 2020 | 09:42

Florin Salam, aroganță în plin război cu Duduienii. A dat o sumă colosală pe o mașină de lux

Monden
Florin Salam, aroganță în plin război cu Duduienii. A dat o sumă colosală pe o mașină de lux
Florin Salam și ultima sa aroganță

Războiul lui Florin Salam cu celebrul Clan al Duduienilor continuă. Deja martor important înrt-un proces intentat interlopilor, Florin Salam parcă vrea să demonstreze că nu îi este frică de ei. Ultima aroganță făcută de manelist ar putea să-i enerveze și mai tare pe cei din Clanul Duduienilor.

Războiul lui Florin Salam cu celebrul Clan al Duduienilor continuă

Presa a relatat despre scandalul dintre Florin Salam și Clanul Duduienilor, și despre șantajul la care a fost supus. După moartea fostului lider, Emy Pian, artistul a decis să devină martor într-unul din cele mai grele dosare penale intentate membrilor clanului Duduienilor. Nume grele din gruparea interlopă apar în acest dosar. Este vorba de 13 membrii ai clanului din Capitală, implicați în acest dosar.

În tot acest timp au fost multe amenințări la adresa manelistului, amenințări venite din partea lui Aramis Duduianu. Cel din urmă afirma că Florin Salam este dator clanului. Aramis mai declara că în cazul în care nu va plăti, “i se va tăia limba pentru a nu mai putea cânta”. Presiunea pusă asupra sa și a familiei, l-au determinat pe manelist să recurgă la gesturi disperate, surse apropiate declarând că:

Florin Salam va merge la Poliție, la DIICOT, peste tot. V-a povesti cu lux de amănunte despre afacerile interlopilor și despre personajele implicate. El a mai renunțat de câteva ori la muzică din cauza interlopilor,. De această dată simte că i-a ajuns cuțitul la os”, a spus o sursă pentru wowbiz.ro.

Florin Salam și ultima sa aroganță

Așadar, în plin scandal, parcă vrând să le demonstrze că i-a mai scăzut frica, Florin Salam a decis să facă o ultimă aroganță. Dar nu oricum, ci în valoare de câteva sute de mii de euro.Deși suntem în pandemie, se pare că manelistului îi merg treburile cum nu se poate mai bine.

Recent, paparazii Spynews l-au descoperit pe manelist într-un bolid nou nouț. Cei de la Spynews au aflat că manelistul ar fi dat pe respectivul bolid de lux, aproape 100.000 de euro, un cadou de ziua lui. Este vorba de un Jeep Caddilac, model 2020.

Manelistul a fost surprins mândrindu-se cu noua sa achiziție, dar și plimbându-și familia prin oraș cu noua jucărie. Pandemia se pare că nu i-a afectat bugetul manelistului, așa că și-a putut permite, de ce nu, să cheltuiască 100.00 de euro pe o mașină nouă. Cât despre procesul în care este implicat, rămâne să vedem cum vor decurge lucrurile de-acum în colo.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro