Florin Ristei riscă să se certe cu iubita. Artistul a mărturisit mărul discordiei: ”Poate dorm afară”

Florin Ristei riscă să se certe cu iubita. Artistul a mărturisit mărul discordiei: ”Poate dorm afară”
Florin Ristei risca sa se certe cu iubita

Florin Ristei a încurcat-o, sau cel puțin așa spune el. Câștigătorul de la Te Cunosc de Undeva și X Factor România nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai bune voci masculine ale țării noastre și unul dintre cei mai apreciați artiști. Colegul lui Dani Oțil și al lui Răzvan Simion de la Neatza le-a povestit matinalilor o întâmplare amuzantă care o implică pe iubita lui.

Florin Ristei riscă să se certe cu iubita

În această perioadă, microbiștii din toate colțurile lumii sunt cu ochii pe Campionatul European de Fotbal EURO 2020, iar Florin Ristei și iubita lui Naomi Hedman nu fac excepție de la această regulă.

Solistul de la FreeStay le-a mărturisit că la el acasă este o rivalitate între Italia și Marea Britanie. Cântărețul este fan al jucătorilor din peninsulă, în timp ce exotica lui iubită ține cu englezii.

În timpul meciului de miercuri, 7 iulie, Marea Britanie a eliminat echipa danezilor din campionat. Florin Ristei i-a spus exoticei Naomi că pariază pe italieni în marea finală de sâmbătă, 10 iulie, dintre Italia și Marea Britanie.

„Aseară se striga, la mine, în casă Englaaand, England. I-am zis (n.r. – iubitei sale) poate va trimite Italia acasă, las-o mai ușor. Eu pariez pe Italia chiar daca s-ar putea să dorm afară.”, a spus Florin Ristei la Neatza cu Răzvan și Dani.

Răzvan Simion, atac către cei de la Vorbește Lumea

Răzvan Simion a făcut o ironie fină la adresa matinalilor de la Vorbește Lumea. Prezentatorul TV i-a spus, într-o discuție amuzantă, colegului său Dani Oțil motivul pentru care nu se mai referă la echipă precum Gașca de la Neatza, așa cum făceau până acum o lună de zile, după ce sintagma a fost copiată de către cei de la Vorbește Lumea.

Răzvan Simion: Nu mai putem folosi „gasca de la Neatza”

Dani Oțil: De ce?

Răzvan Simion: Pentru că a fost furată prin sustragere de alții

Glumele nu s-au oprit aici pentru matinali. Dani Oțil și Răzvan Simion au avut parte de un dialog spumos, în timp ce nutriționistul Iuliana Dabija le explica tuturor celor prezenți în platou cum se sare coarda, fiind un exercițiu cardio perfect pentru cei persoanele care pleacă în excursie.

Dani Oțil: Răzvan știe tot felul de trucuri din astea ciudate: cum se sare coarda, cum se taie, cum se ține, deși el nu a sărit niciodată coarda!

Răzvan Simion: Ce vorbești, băi băiatule? Mi se spunea „Cordistul”!

Dani: Unde ți se spunea, Răzvane?

Răzvan: În sala de box, acolo unde mă antrenam!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI