Răzvan Simion, săgeată acidă pentru Vorbește Lumea de la PRO TV. Nu s-a mai putut abține și a zis-o live

Răzvan Simion, săgeată acidă pentru Vorbește Lumea de la PRO TV. Nu s-a mai putut abține și a zis-o live
Razvan Simion, sageata acida pentru Vorbeste Lumea de la PRO TV

Cum ar fi diminețile noastre fără Neatza cu Răzvan și Dani? Simpaticii matinali ne pun un zâmbet pe față în fiecare zi cu dialogurile spumoase dintre ei. De data aceasta, Răzvan Simion a făcut un comentariu la adresa emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV. Ce ironie fină a făcut chipeșul prezentator de la Antena 1.

Răzvan Simion, săgeată acidă pentru Vorbește Lumea de la PRO TV

Răzvan Simion i-a lăsat mască pe colegii săi de la Neatza cu Răzvan și Dani. Chipeșul prezentator TV nu s-a putut abține și a făcut o ironie fină, în dulcele-i stil caracteristic, la adresa colegilor de la matinalul de la PRO TV.

Iubitul Dalianei Răducanu i-a spus, într-o discuție amuzantă, colegului său și prietenului de-o viață Dani Oțil motivul pentru care nu se mai referă la echipă precum Gașca de la Neatza, așa cum făceau până acum o lună de zile, dând de înțeles faptul că sintagma respectivă a fost împrumutată de către cei de la Vorbește Lumea.

Răzvan Simion: Nu mai putem folosi „gasca de la Neatza”

Dani Oțil: De ce?

Răzvan Simion: Pentru că a fost furată prin sustragere de alții

Cum i-au copiat cei de la Vorbește Lumea pe matinalii de la Neatza

Glumele nu s-au oprit aici pentru matinali. Dani Oțil și Răzvan Simion au avut parte de un dialog spumos astăzi la Neatza cu Răzvan și Dani, în timp ce nutriționistul Iuliana Dabija le explica tuturor celor prezenți în platou cum se sare coarda, fiind un exercițiu cardio perfect pentru cei persoanele care pleacă în excursie.

Dani Oțil: Răzvan știe tot felul de trucuri din astea ciudate: cum se sare coarda, cum se taie, cum se ține, deși el nu a sărit niciodată coarda!

Răzvan Simion: Ce vorbești, băi băiatule? Mi se spunea „Cordistul”!

Dani: Unde ți se spunea, Răzvane?

Răzvan: În sala de box, acolo unde mă antrenam!

Lora a plecat de la Vorbește Lumea acum aproape o lună de zile, iar de atunci echipa matinalului de la PRO TV s-a mărit considerabil. Echipei lui Cove i s-au alăturat Veve și Sebastian Coțofană, Theo Rose și Viviana Sposub.

Mai mult de atât, pe lângă aceștia, în fiecare săptămână o nouă vedetă se alături găștii de la Vorbește Lumea în rol de coprezentator al lui Cove. Până acum, Sore, Jorge, Cosmina Păsărin și Ana Maria Ionescu au fost cei care i-au ținut companie simpaticului prezentator TV.

Răzvan Simion a lansat un atac fin la adresa colegilor de la PRO TV care se referă la echipa lor drept „gașca de la Vorbește Lumea”, frază inspirată din „gașca de la Neatza”, așa cum matinalii de la Antena 1 și-au spus de mai bine de 13 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI