Dani Oțil, oripilat de ceea ce a văzut pe litoralul românesc. A spus totul la Neatza

Dani Oțil, oripilat de ceea ce a văzut pe litoralul românesc. A spus totul la Neatza
Dani Otil, oripilat de ceea ce a vazut pe litoralul romanesc

Dani Oțil s-a întors oarecum surprins de pe litoralul românesc. După un weekend petrecut la Mamaia, prezentatorul TV de la Antena 1 le-a povestit colegilor săi de la Neatza cu Răzvan și Dani ce anume l-a șocat pe plajă. Care a fost primul lucru care i-a sărit în ochi vedetei. Răzvan Simion și Ramona Olaru nu s-au mai putut opri din râs.

Dani Oțil, oripilat de ceea ce a văzut pe litoralul românesc

Ziua și porția de râs la Neatza cu Răzvan și Dani. Prietenul lui Răzvan Simion a fost primit cu brațele deschise de către colegii săi de platou, care ardeau de nerăbdare de la Dani Oțil să afle cum a fost la mare în weekendul care tocmai s-a încheiat.

Soțul Gabrielei Prisăcariu a mărturisit că a trăit adevărate peripeții pe litoralul românesc. Vizitând plaja recent construită și extinsă din Mamaia, Dani a făcut câteva glume pe seama turiștilor care se bronzau sub soarele arzător precum și condițiile de cazare, în dulcele-i stil caracteristic.

„Am fost la mare în weekend. Am dormit într-o cameră de hotel antifonată. Nu-i mai auzi pe cei de afară si nici pe vecini că fac hâța-hâța. Liftul venea direct în cameră. Plaja e imensă. Ieși ud din apă și ajungi uscat la șezlong. Nisipul e la fel, trebuie să umbli în slapi, e mai mult zgură. În rest, aceiași sâni prost puși. Țâțili ca la noi nu găsești nicăieri. Sâmbătă ne-am ars, că nu ne-am luat nici crema de protecție că am zis că oricum e ploaie. Duminică a plouat.”, a povestit amuzat Dani Oțil la Neatza.

Ce mesaj le transmite Dani Oțil celor care vor să-i „fure” energia

Discuțiile amuzante nu s-au terminat aici. Simpaticul matinal a fost „luat la rost” de către astrologul Bianca Nuțu. Potrivit acesteia, ziua de azi este benefică pentru a cunoaște persoane noi și a lega relații de prietenie, lucru care l-a făcut pe Dani Oțil să strâmbe puțin din nas.

Delicios de sarcastic și plin de umor, așa cum ne-a obișnuit în fiecare dimineață, soțul Gabrielei Prisăcariu le-a dezvăluit telespectatorilor matinalului care este singura lui dorință reală.

Bianca Nuțu: Ai vrea să schimbi ceva, domnul Dani?

Dani Oțil: Eu? Nu, vreau să fiu lăsat în pace!

Bianca Nuțu: Acest lucru nu este posibil pentru că ai ascendent în Gemeni. Oamenii sunt atrași de energia ta.

Dani Oțil: Mânca-mi-ar energia!