01 iul. 2021 | 07:51

Florin Piersic este în doliu. Plânge moartea unui bun prieten: ‘O să-ți simt lipsa’

Monden
Florin Piersic este în doliu. Plânge moartea unui bun prieten: ‘O să-ți simt lipsa’
Florin Piersic suferă enorm. Cât de mult l-a afectat moartea prietenului său

Florin Piersic este îndurerat! Actorul trece prin momente foarte grele după ce și-a pierdut un prieten foarte drag, un om ce i-a fost aproape în cele mai grele momente ale vieții sale și nu a uitat să îl sprijine în momentul în care mama lui s-a stins din viață. Acesta a decis să transmită un mesaj ce a stârnit lacrimile fanilor.

Florin Piersic, îndurerat. Cât de mult suferă după moartea unui prieten

Florin Piersic a avut o legătură specială cu Florin Condurațeanu, așa că marele actor îi plânge moartea prietenului său foarte bun. Se pare ca regretatul realizator de televiziune i-ar fi fost alături starului într-un moment foarte greu din viața sa, anume moartea mamei sale.

„Am întâlnit în viața mea oameni buni, mai puțin buni, dar un suflet minunat ca cel al lui Florin Condurățeanu rar mi-a fost dat să am alături. Spun alături pentru că, a fost unul din marii mei prieteni, al meu și al părinților mei.

Nu pot să uit vreodată că el a fost unul din cei care au purtat pe umeri sicriul mamei mele, fiindu-mi alături la una din cele mai mari tragedii a vieții, pierderea scumpei mele mame.

Pentru el, pentru Condurățeanu, eram „domnul primăvară”, așa îmi spunea, mă iubea. Știu cu câtă plăcere mă urmărea în toate aparițiile pe care le aveam.”, a transmis, îndurerat, Florin Piersic.

Florin Piersic, mesaj trist după moartea lui Florin Condurățeanu: ‘Ai plecat prea repede’

Florin Condurățeanu s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani. Acesta a murit în propria locuință, chiar după ce a filmat o ediție a emisiunii de care se ocupa. După moartea sa, au ieșit la iveală mai multe detalii cutremurătoare, anume faptul că jurnalistul s-a stins chiar în brațele fiului său.

Vestea ca acesta nu se mai află printre noi a afectat foarte mulți admiratori, dar și vedete, printre care Florin Piersic. Actorul este de părere că prietenul său a plecat mult prea repede la ceruri, așa că i-a transmis un mesaj emoționant prin care a dezvăluit cât de mult îi duce lipsa. Starul nu își va uita vreodată prietenul ce i-a fost alături în momente grele.

„Domnule suflet mare Florin Condurățeanu ai plecat prea repede, prea nedrept de repede. Eu, Florin Piersic, o să îţi simt lipsa extraordinar. Voi prețui mereu amintirea ta. Dragul meu Florin Condurățeanu o să îți simt lipsa. Tu ești cu adevărat omul bun.”, a spus actorul la Antena 3.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro