Florin Piersic, apariție rară în public la 87 de ani. Transformarea e evidentă, cum arată acum

Florin Piersic, apariție rară în public la 87 de ani. Transformarea e evidentă, cum arată acum
Florin Piersic, apariție rară la 87 de ani.

Florin Piersic a surprins pe toată lumea cu noua sa apariție. Iubitul actor arată fantastic și pare că este într-o formă de invidiat la cei 87 de ani. Fanii săi încă îl așteaptă totuși din ce în ce mai des pe scena teatrului sau la diverse evenimente. Cu toate astea, artistul se pare că a decis de o perioadă să dispară din viața publică. Iată cum arată acum! Cei care îl iubesc au rămas surprinși.

Florin Piersic, apariție rară: cum arată acum la 87 de ani?

Florin Piersic este într-o formă fizică deosebită la cei 87 de ani. Cu toate acestea, timpul pare că și-a pus puțin amprenta pe chipul său. Bărbatul este unul din cei mai iubiți și cunoscuți actori din perioada de aur a teatrului. De asemenea, el a jucat în zeci de filme și piese de teatru și a fost decorat în anul 2002 cu Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler.

Cu toate că vârsta își spune cuvântul, artistul a fost recent la Viena, acolo unde a jucat din nou în fața fanilor care l-au aplaudat minute în șir. Vedeta s-a pozat în urmă cu puțin timp alături de Mirela Retegan, cea care a pus bazele formației celebre pentru copii, moment în care au văzut starea artistului.

Detalii din carieră

Florin Piersic și-a făcut debutul pe scena Teatrului Național din București la doi ani după absolvirea Institutului de Artă Teatrală și Cinematografie, promoția 1957. Cel din urmă a avut ocazia să joace de-a lungul timpului dramă, comedie sau tragedie.

De asemenea, artistul a obținut rolul titular în Discipolul diavolului, iar mai apoi au urmat Tragedia optimistă, Oameni și șoareci și Orfeu în Infern. Florin Piersic înregistrează un disc de auto la casa de discuri OVO MUSIC în anul 2009: „Florin Piersic – Hoinărind printre amintiri în lumea muzicii lui Dan Iagnov”.

Toate cele 10 melodii au fost compuse de Dan Iagnov: „O poveste de o zi”, „Latino lasciv”, „Anemone mii”, „Femeia e secretul”, „Și ploua…”, „Pe cărările vieții”, „Poveste cu un saxofon”, „Viața este o poveste”, „Cînd ninge” și „Un pas pe zăpadă”, acestea fiind o surpriză uriașă pentru toți fanii.

Relația cu fiul cel mare

Actorul are un băiat care îi poartă numele și i-a călcat pe urme. Mulți ar fi crezut că relația dintre cei doi cu siguranță va fi una fabuloasă, dar realitatea arăta altceva. Aceștia au pierdut la un moment dat legătura, iar fiul cel mare încă îl critică pentru lipsa sa din copilărie.

,,Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă, pentru că voiam să îi fac o surpriză. Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță.

El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa…”, a povestit actorul în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Playtech.ro și pe