Florin Pastramă, în război cu o companie de energie electrică. Ce factură uriaşă trebuie să plătească

Florin Pastramă, în război cu o companie de energie electrică. Ce factură uriaşă trebuie să plătească
Florin Pastramă, în război cu o companie de energie electrică.

Florin Pastramă, soțul lui Brigitte Pastramă, a pierdut un proces cu furnizorul de electricitate, astfel că trebuie să plătească o sumă uriașe, drept facturi restante.

Florin Pastramă are de achitat o factură uriașă la energia electrică

Florin Pastramă nu și-a plătit curentul electric și a fost dat în judecată de către firma de electricitate. Iar zilele trecute, acesta a pierdut procesul, drept urmare este obligat printr-o hotărâre judecătorească să achite datoria, în valoare de 3.000 de lei, conform wowbiz.ro.

Florin Pastramă nu a depus întâmpinare și nici nu s-a prezentat cu hârtii prin care să dovedească că a achitat cele trei facturi pe care furnizorul le-a emis pe numele său. În această situație, magistrații de la Judecătoria Buftea au decis că vedeta are de achitat datoria în valoare de 3.300,59 lei (660 de euro), la care se adaugă penalizări de 12,46 lei, dar și cheltuieli de judecată în valoare de 200 de lei.

După numai o ședință, dosarul s-a tranșat în camera preliminară.

”Având în vedere regula potrivit căreia, în materia obligațiilor de rezultat, sarcina probei se împarte între creditor și debitor, în sensul că, după ce primul probează existența obligației, debitorului îi incumbă sarcina dovedirii executării acesteia, și întrucât debitorul nu a făcut dovada liberării de obligație prin plată sau alt mod prevăzut de lege, instanța reține că, pârâtul, deși a beneficiat de energia furnizată de către reclamantă, până în prezent nu a achitat contravaloarea acesteia, având un debit restant în cuantum 3300,59 lei, creanță dovedită de către reclamantă prin contractul încheiat cu pârâtul, coroborat cu facturile fiscale anterior menționate”, se indică în motivarea instanței.

Brigitte și Florin Pastramă, probleme în pandemie

Nu se știe însă motivul pentru care soțul lui Brigitte Pastramă a amânat plata facturilor restante. Cu toate că suma datorată nu este una de neglijat și poate fi considerată una uriașă pentru mulți dintre români, problema banilor nu s-ar fi pus în cazul soților Pastramă, care dezvoltă câteva afaceri destul de importante în București și Ilfov, chiar și un cartier de vile pe care Florin în ridică în apropiere de Capitală.

Cu toate acestea, Florin și Brigitte nu au ascuns nici faptul că au trecut printr-o perioadă complicată în perioada pandemiei, amintim aici și o situație mai delicată pentru ei, și anume, dosarul deschis de procurori în scandalul măștilor contrafăcute, care au fost puse în vânzare de cei doi.

Atunci, Florin și Brigitte Pastramă au fost acuzați că au comercializat măști de protecție anti-COVID cu însemnele unor branduri celebre, care nu erau produse de acele companii. Cei doi s-au apărat zicând că ei doar au distribuit acele produse care ar fost făcute altcineva și că profitul obținut ar fost unul neînsemnat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI