Ce îi face Brigitte Pastramă soțului ei: ‘Știu mereu unde este’

Ce îi face Brigitte Pastramă soțului ei: ‘Știu mereu unde este’
Ce-i face Brigitte Pastrama sotului ei

Relația dintre Brigitte și Florin Pastramă a ținut, în ultimul an, prima pagină a publicațiilor mondene din România. Frumoasa brunetă a mărturisit ce îi face soțului său aproape în fiecare zi. Fanii au rămas uluiți.

Cum îl „controlează” Brigitte pe Florin Pastramă

Brigitte Pastramă a fost dintotdeauna o femeie cu un caracter puternic, independent și extrem de vulcanic. Vedeta de la Antena Stars este o femeie teritorială și posesivă, care apără cu dinții și unghiile tot ce este al ei.

Acest lucru se aplică și atunci când este vorba despre soțul și familia ei. Frumoasa brunetă a mărturisit că are anumite metode prin care-l ține „sub papuc” pe Florin Pastramă. Momentan, vedeta se află în focul reamenajărilor în casă.

În timp ce Florin Pastramă este plecat după materiale, Brigitte merge pe șantier, acolo unde supervizează lucrările și se asigură ca muncitorii să execute întocmai comenzile ei, pentru ca totul să iasă exact așa cum își dorește ea.

Când mai ia câte o pauză, Brigitte mărturisește că-l verifică pe Florin Pastramă, pentru a vedea ce face. Cum reușește acest lucru? Cât se poate de simplu. Nu prin telefoane sau mesaje dese, kilometrice, ci printr-un sistem cu GPS care-i arată unde se află soțul ei la orice oră din zi și din noapte.

„Brigitte și Florin sunt două persoane foarte geloase. De aceea, avem pe telefon instalat un program astfel încât eu să știu mereu unde se află Florin, în timp real, sau cel puțin telefonul lui Florin, numai dacă își închide telefonul știu deja unde este, și Florin poate să vadă unde mă aflu eu”, au fost dezvăluirile șocante pe care Brigitte Pastramă le-a făcut în cadrul emisiunii ei de pe Antena Stars.

Brigitte Pastramă a mai spus că gelozia nu este principalul motiv pentru care cei doi au recurs la acest dispozitiv, ci este mai degrabă o modalitate de securitate, prin care se pot asigura că știu, în timp real, și locația exactă a copiilor lor, Robi și Sara.

„Este un program instalat pentru toată familia, îl are și Robi, îl are și Sara, pentru a ști toți unde suntem, ca să ne găsim mai ușor”, a mai adăugat bruneta.

„Parcă ești cocostârc!”

Certurile dintre Brigitte și Florin Pastramă sunt la ordinea zilei, lucru care se poate observa și în cadrul reality-show-ului de pe Antena Stars, unde cei doi soți sunt personajele principale. Recent, bruneta și-a ironizat partenerul de viață, făcând glume pe seama frizurii sale.

„Tu să te duci să-ți aranjezi freza asta, că parcă ești un cocostârc. Vreau și eu freza aia frumoasă.

Mie nu-mi place să ies oricum cu Florin. Trebuie să-și facă freza aia pe care i-o făceam eu la început, dar a învățat să și-o facă și el pe parcurs”, a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI